BOUDIEMONIALS

Zij gingen je voor

Robin

Wat een ervaring zeg! Het begint al bij binnenkomst, er hangt een ontspannen sfeer. Wensen worden besproken onder het genot van een kopje thee.
Dan de visagie, geweldig!! Mooi, rustig, echt precies ik.
Ook de shoot zelf is heel relaxed met veel tips en goede aanwijzingen om het beste uit jezelf te halen. Van advies bij de keuze van sets tot aanwijzingen van de poses.
Ik heb echt genoten van deze ervaring en kan het echt iedereen aanraden.

Bedankt dames!
Robin

Taika

Wat een fijne, relaxte, mooie ervaring! Ik heb genoten van je positiviteit, aandacht, geduld en enthousiasme. 

Ik hoop dit absoluut nog eens te doen op een gave buitenlocatie!

Maar voor nu: BEDANKT!

Liefs Taika

Tip: plan een toffe date night! Ga uit eten, voel jezelf mooi.

Juliette

Lieve Pascale, dankjewel voor deze heerlijke dag. Ik heb echt genoten en kijk echt uit naar de foto’s! Tip voor de volgende: Laat je gaan!
PDFt-Boudoir Foto3-min

Miss Y.

Een superleuke fotoshoot gehad. Ik was best zenuwachtig, maar dat was helemaal nergens voor nodig! Mijn haar en make-up zijn super gedaan en met een beetje begeleiding kom je er zo. Ik kan niet wachten op het eindresultaat.
Superbedankt! Echt een aanrader om te doen en ik kom zeker nog eens terug.

Noortje

Met spierpijn en verzuurde benen naar huis 🙂 maar het resultaat is er zeker naar! Hoe mooi kun je zelf zijn ❤️
Het was fantastisch! Visagie-helemaal top en continu scherp om het mooiste naar boven te halen! Kan niet wachten op de foto’s.
PDFt-Studio boudoir Marie-Jose-1-5-min

Marie-Jose

Vandaag een hele leuke, gave fotoshoot gehad. Hele fijne, warme binnenkomst. Pascale, je bent een hele leuke, lieve, gezellige vrouw. Voelde me erg op m’n gemak. Tijd vloog voorbij!
Bedankt voor deze geweldige ervaring!

Gerson

Via Instagram naar jouw studio. Lieve Pascale bedankt voor je begeleiding. Je bent super professioneel. Je wist mij en Faye gerust te stellen. Ik ben superblij dat ik bij jou mocht shooten. Dit was weer zo’n dag in mijn leven die ik niet snel zal vergeten.
Lieve Pascale, je bent een kanjer. Succes met je werk.
PDFt-Boudoir 20-min

Renata

Wat een gave dag heb ik gehad! Heeft even geduurd voor ik over de drempel was, maar het was het méér dan waard! Lig al eeuwen overhoop met mijn hopeloze lijf, maar ik heb me vandaag niets anders dan op mijn gemak gevoeld! Super bedankt meiden!