The female gaze

Boudoirfotografie Rotterdam

Voorstellen

Boudoir shoot Rotterdam

Pascale is een award-winning boudoirfotografe met een Amerikaanse Boudoir Award op haar naam. Haar fascinatie voor het fotograferen van vrouwen en het vrouwelijk lichaam is ontstaan tijdens de opleiding tot Vakfotograaf. “Het voelt ontzettend goed om door middel van een boudoirshoot vrouwen het zelfvertrouwen (terug) te geven wat ze verdienen. Iedere vrouw is mooi op haar eigen manier ongeacht vorm, maat, huidskleur of leeftijd,” aldus Pascale. Ze beseft dat er best een drempel te overwinnen is om zo’n shoot te boeken, maar heb je die stap eenmaal genomen krijg je absoluut geen spijt.

Wil je ook een boudoir belevenis meemaken? Neem dan nu contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Boudoir Fotografie Rotterdam

Boudoirfotografie is fotografie gericht op vrouwen gehuld in lingerie en bedkleding, vaak in stijlvolle, sensuele poses in een luxueuze omgeving. Het is overgewaaid uit Amerika en de UK. Ook in Nederland wint deze vorm van fotografie steeds meer terrein. Pascale van PD Fotografie is een vrouwelijke boudoirfotograaf gevestigd in de regio Rotterdam.

Vrouwelijke Fotograaf

Als vrouwelijke boudoirfotograaf legt Pascale de unieke schoonheid en kracht van elke vrouw vast in sensuele en stijlvolle beelden. Dankzij haar artistieke visie en begripvolle houding voel je je op je gemak en kun je je ware zelf laten zien, wat resulteert in tijdloze foto’s die sensualiteit en zelfvertrouwen uitstralen. Bewaar een blijvende herinnering aan je eigen schoonheid en kracht met een fotosessie bij Pascale.

Boudoir voor iedereen

Ontdek je ware sensualiteit met onze boudoirfotografie. Voor vrouwen, mannen en stellen bieden wij een elegante en intieme ervaring om je zelfvertrouwen te versterken. Laat je schoonheid stralen in prachtige beelden die de connectie en passie tussen jou en je geliefde vastleggen. Durf jezelf te tonen en omarm de kunst van verleiding met onze professionele boudoirsessies.

Daglicht boudoirstudio regio Rotterdam

De boudoirstudio is gevestigd in Krimpen aan de Lek. Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren voor de deur. 

Voor wie is een boudoirshoot geschikt?

Een boudoirshoot kan op elk moment in je leven; voor vrouwen, stelletjes, maar ook voor mannen. Leeftijd, huidskleur, vorm of maat speelt hierbij geen rol. Belangrijk is dat je lekker in je vel zit. Minimum leeftijd voor een boudoirshoot bij PD Fotografie is 18 jaar, een bovengrens is er niet. Een verjaardag, een mijlpaal zoals bijvoorbeeld je streefgewicht hebben bereikt, zwangerschap, Valentijnsdag, Kerst, een huwelijk, allemaal ideale gelegenheden om jezelf op een sexy maar stijlvolle manier vast te laten leggen. Ook minder leuke omstandigheden kunnen een goed moment zijn om jezelf vast te laten leggen in een boudoirshoot, bijvoorbeeld vóór een borstamputatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Boudoir shoot Rotterdam

Ben je een model? Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden! Wij zijn regelmatig op zoek naar ervaren of minder ervaren modellen.

Contact

Kakebeen 16, 2931 RE

      Krimpen aan de Lek 

  info@pdfotografie.nl

  06 552 264 17

FAQ

Ik adviseer eigen lingerie mee te nemen. Dit heb je immers doorgepast en hiervan weet je dat het goed zit. Je ontvangt na boeking een Do’s & Dont’s lijst met hierin alle tips en tricks. Let op etiketjes, knellende bandjes, wijkende cups. En vergeet vooral niet je goede humeur mee te nemen!
Je hoeft geen ervaring te hebben. Pascale en haar team zullen je gedurende de sessie begeleiden en coachen in het poseren.
Nee. Tenzij je zelf aangeeft dat gemaakte beelden gebruikt mogen worden voor website en/of social mediakanalen.
Niets moet, alles mag. Je bepaalt zelf hoe de boudoirsessie eruit komt te zien.
Nee, Pascale werkt samen met professionele make-up artists  Yvon, Celine en Bibi. Eén van deze geweldige dames zal jou omtoveren tot de beste versie van jezelf.
Dat hangt af van het pakket dat je hebt uitgekozen, maar trek er minimaal 2 uur voor uit.
Je bent niet de enige of de eerste die het spannend en zelfs eng vindt om een boudoirsessie te doen. Mijn team en ik staan voor je klaar om alles zo ontspannen en relaxed mogelijk te laten verlopen. Wil je liever eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te weten wie jou gaat fotograferen behoort dat ook tot de mogelijkheden.
Een couples boudoirshoot is ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.
Een boudoirsessie kan op elk gewenste locatie plaatsvinden; een luxe hotelkamer, een industrieel pand, een sfeervolle B&B, het bos of op het strand. Geef je wensen door en wij gaan voor je aan de slag.

Kakebeen 16, 2931 RE Krimpen aan de Lek