Even voorstellen: Boudoirbabe Dorien

Even voorstellen: Boudoirbabe Dorien

Deze week blog 4 in de serie “Even voorstellen”. Vandaag stel ik Dorien aan je voor. Dorien, 37 jaar, is een single mom van een zoon van 8 jaar, woont in het gezellige Brabant en heeft haar eigen sieraden webwinkel. Regelmatig is ze met haar sieraden te vinden tijdens de Pathé Ladiesnights. Boudoirfotografie vindt meestal plaats in luxe hotels, maar met de Babes gaan wij ook naar minder voor de hand liggende locaties. Zo hebben we een outdoorshoot gedaan tussen de appelbloesem in Lisserbroek, een beachshoot in Zandvoort, een boudoirshoot in leerlooierij Heuvelpark in Dongen en er staat een uitdagende shoot (waar ik nog niets over kan prijsgeven) op de agenda waar Dorien ook aan mee zal doen. Dorien is een stoere vrouw en de bloesemshoot bijvoorbeeld was niet echt haar ‘cup of tea’. Zo is er voor elk wat wils en is er meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt.

1. Waarom wilde je BoudoirBabe worden?
Ik zag de oproep en dacht meteen “JAAAAA!”. Ik ben best tevreden over mijn lijf en ben op een punt in mijn leven waarop ik dat ook durf te laten zien. Nadat ik eerst even stiekem had gespiekt naar de fotos die Pascale maakte, heb ik me meteen daarna aangemeld.

2. Wat hoop je hiermee te bereiken? (bijv. meer zelfvertrouwen, portfolio opbouw etc)
Ik heb geen aspiratie om model te worden, maar het leek me vooral heel mooi om professionele foto’s van mezelf te laten maken. Hoe vaak krijg je die kans? Het lijkt me een hele gave en tastbare herinnering voor later.

3. Was je nerveus voor je eerste shoot?
Ik vond het echt wel spannend! Maar gelukkig voelde ik me best snel op mijn gemak bij Pascale en Lyanne. Hoewel het toch vreemd bleef om in een houding te staan of te liggen en zelf geen idee hebben hoe het eruit ziet of hoe je gezichtsuitdrukking er nou echt uitziet.

4. Hoe vind je dat het eraan toegaat tijdens een shoot?
Heel rustig en gemoedelijk. Er is geen druk en het voelde alsof alles kon en niets moest. Erg prettig was dat.

5. Ben je tevreden over het eindresultaat?
Ja, enorm! De foto’s zijn heel erg mooi geworden. Stijlvol en toch ook echt sexy.

PDFt-dorien--4

6. Heb je je nog op een bepaalde manier voorbereid? bijv. sporten, afvallen, bezoek aan schoonheidsspecialist etc
Vanaf het moment dat ik wist dat ik BoudoirBabe mocht worden, ben ik lid geworden van de sportschool en ben ik nog wat bewustere keuzes gaan maken met betrekking tot mijn voeding. Maar door wat feestjes in de weken voor de shoot, heb ik geen heel groot verschil bereikt. Oeps! Verder heb ik gezorgd dat ik niet te veel in de zon zat om hele opvallende ’tan lines’ te voorkomen.


7. Hoe reageerde je omgeving hierop?
De reacties waren erg positief! Ik kreeg veel complimenten over de foto’s zelf en vaak vonden ze het stoer dat ik de foto’s ook durfde te delen op social media.


8. Zou je het andere vrouwen aanraden?
Absoluut! Je krijgt echt een ander beeld van jezelf. Het is heel fijn om zo ook je verleidelijke en vrouwelijke kant te zien. Deze kant van jezelf moet je niet vergeten of wegstoppen. Dit is voor mij een belangrijk onderdeel van wie ik ben en ik denk dat dit vast voor meer vrouwen geldt. Dus doe daar iets mee ladies!!


9. Zou je je moeder een boudoirshoot cadeau doen?
Nee, daar zou ik haar niet blij mee maken. Mijn moeder was de enige die echt moeite had met het feit dat ik de fotoshoot ging doen, dus ik weet dat ze zich hier gewoon niet prettig bij voelt jammer genoeg.


10. Waar kun je jou ’s nachts voor wakker maken?
Ik ben geen ochtendmens en ik slaap heel graag uit, dus mij wakker maken is altijd op eigen risico, maar als je het dan toch wilt proberen dan kan je het beste zorgen dat je een zelfgemaakte suikervrije monchoutaart bij je hebt of een amandel-caramel gebakje zonder geraffineerde suikers van VoedjeGoed.


11. Hoe zou je jezelf omschrijven behalve als BoudoirBabe?
Als een creatieve chaoot. Ik heb altijd duizend ideeën en projecten in mijn hoofd, maar ben dus jammer genoeg niet gestructureerd genoeg om met alles iets te doen. Ik begin dan ook vaak aan iets nieuws nog voordat ik het andere idee helemaal heb uitgewerkt.


12. Hoeveel mag er volgens jou gephotoshopt worden?
Ik heb een aantal onzekerheden waarbij ik het echt helemaal niet erg vind als er gephotoshopt zou worden. Dus een rimpeltje minder, of stevigere billen, daar maak je me blij mee ook al is het niet van moeder natuur zelf. Haha! Maar desondanks sta ik verbaasd over hoe Pascale de foto’s weet te maken zodat je lichaam op zijn mooist op de foto komt. Daar is geen photoshop meer bij nodig!

PDFt-dorien--2
PDFt-dorien--13
Geen reactie's

Geef een reactie