Even voorstellen: Boudoirbabe Louise

Even voorstellen: Boudoirbabe Louise

Deze week blog 5 in de serie “Even Voorstellen”. Vandaag stel ik Louise aan je voor. Louise is met haar 19 jaar samen met Marit de jongste van de BoudoirBabes. Ze woont samen met haar moeder in Zuid-Holland, is dolgelukkig met haar grote liefde Noah, heeft momenteel een baan totdat ze in september weer met een nieuwe opleiding gaat beginnen en is ons ‘curvymodel’.
Ik ben ontzettend blij met Louise, júist om haar curves. Er zijn zo veel lichaamsvormen als er vrouwen zijn en ik omarm elk figuur en elke curve. Niet voor niets is er tegenwoordig zelfs het televisieprogramma ‘Curvy Supermodel’. De wat vollere vrouw durft meer en meer van zichzelf te houden zoals ze is en mág dat ook laten zien! Ik kan dat alleen maar toejuichen, vandaar ook ons motto “Celebrate Your Beauty”. Elke vrouw is mooi zoals ze is en op haar eigen manier; of ze nu maat 36 heeft of maat 44… own it and flaunt it!

I didn’t discover curves… I only uncovered them ~ Mae West

PDFt-louise--15

1. Waarom wilde je BoudoirBabe worden?
Ik was vrolijk door mijn Facebookfeed aan het scrollen en opeens stuitte ik op de post waar Pascale vroeg om brand reps. Zelf ben ik best volslank te noemen, dus normaal gesproken word ik niet gekozen als er om modellen gevraagd wordt. Dit vind ik erg jammer want fotoshoots vind ik echt geweldig. Ook vind ik het wel eens leuk om een beetje de ‘yolo vibe’ in mijzelf op te roepen en iets te doen wat anders dan normaal is. Pascale reageerde meteen enthousiast op mijn aanmelding en daarmee is mijn boudoir avontuur begonnen.

2. Wat hoop je hiermee te bereiken? (bijv. meer zelfvertrouwen, portfolio opbouw etc)
Ik hoop vooral meer zelfvertrouwen op te bouwen door de shoots. Je geeft jezelf letterlijk bloot en soms vergt dat wel wat lef en dat had ik voorheen niet altijd. Ik vind het belangrijk om tevreden te zijn met wie ik ben en hoe mijn body daarin meespeelt.

3. Was je nerveus voor je eerste shoot?
Ja, best wel. Mijn eerste shoot was bij Pascale thuis dus ik voelde me toch wat bezwaard om daar aan te kloppen en vervolgens in het bed te liggen van een toen nog volslagen onbekende. Ik wist ook niet goed wat me te wachten stond. Maar gelukkig was de sfeer bij Pascale meteen heel relaxed en voelde ik me erg op mijn gemak. We hebben er meteen een leuke eerste shoot van gemaakt!

4. Heb je ooit eerder een boudoirshoot gedaan?
Nee, dit is voor mij best een sprong in het diepe geweest. Waar ik vandaan kom is dit soort dingen echt wel taboe, maar dat maakt het des te leuker.

5. Hoe vind je dat het eraan toegaat tijdens een shoot?
Het gaat er erg fijn aan toe tijdens een shoot. Pascale en haar dochter coachten me op een professionele maar vlotte manier door de shoot heen. Er is ook veel ruimte voor eigen ideeën als je dat wilt! Zelf luister ik graag naar de instructies van de fotografe en dat werkte ook heel goed tijdens de shoot.

6. Is het het je meegevallen/tegengevallen?De shoot viel me erg mee. Mijn kleding uitdoen voor een vreemde leek me eerst een raar idee maar al snel merkte ik dat dit super makkelijk ging! Ik vind het erg fijn als de sfeer ongedwongen is. Voor de rest was het poseren soms wel wat zwaar als je in bijzondere houdingen moest zitten, maar je moet wat over hebben voor mooie plaatjes!

7. Ben je tevreden over het eindresultaat?
Ja, ik ben erg te spreken over de kwaliteit van de foto’s. Ik kan zien dat Pascale erg goed is in het bewerken van de foto’s en de lichtinval was ook erg mooi. Wel moest ik nog even wennen mijzelf in lingerie te zien maar het eindresultaat is mij goed bevallen.

8. Heb je je nog op een bepaalde manier voorbereid? bijv. sporten, afvallen, bezoek aan schoonheidsspecialist etc
Normaal gesproken zou ik mij wel voorbereiden door me grondig te scheren, mijn nagels mooi te lakken en mijn moeder even naar mijn gezicht te laten kijken (ze is schoonheidsspecialiste). De shoot was last-minute gepland en ik was bij mijn vriend dus er was wel een beetje paniek, ook omdat ik geen mooie setjes lingerie bij mij had! Gelukkig had Pascale zelf heel veel mooie dingen voor mij klaarliggen toen ik aankwam en daarmee hebben we een mooie shoot kunnen maken!

9. Heeft het je zelfbeeld veranderd?
Ja, je ziet jezelf van een andere kant. Het is een kant die je zelf ook niet echt vaak ziet want wie staat er nou zwoel in lingerie voor de spiegel? Haha. Ok, af en toe wel, maar op een foto merk je toch dat je er anders uitziet en het is fijn om ook eens jezelf op die manier te zien. Het was voor mijn zelfbeeld een positieve verandering.

10. Hoe reageerde je omgeving hierop?
Mijn moeder is best vlot en vond het erg leuk dat ik dit wilde doen. Het is erg fijn om een moeder te hebben die ook je bijzondere keuzes steunt haha. Mijn vriend vond het natuurlijk alleen maar leuk dat ik zoiets zou gaan doen en hij vond het ook leuk voor me dat ik me lekker kon bezighouden met fotoshoots omdat hij weet dat ik daar erg van houd.

PDFt-louise--3
PDFt-louise--2

11. Zou je het andere vrouwen aanraden?
Ja, dit moet je echt een keer gedaan hebben, vooral als je wat onzeker bent over je lichaam. Het is verfrissend jezelf op deze manier te zien en je vrouwelijkheid wordt benadrukt in deze shoots. Pascale is de vrouw die je moet hebben voor deze shoots want ze begrijpt ook gewoon dat niet elke vrouw aan het schoonheidsideaal kan voldoen en maatje 36 heeft. Ook curves zijn geaccepteerd en worden goed in het zonnetje gezet tijdens de shoot.

12. Zou je je moeder een boudoirshoot cadeau doen?
Het is wel grappig dat je dat vraagt want na mijn 2e shoot had mijn moeder het erover dat ze zelf ook wel eens wilde langskomen! Het is hartstikke leuk om het dus aan haar cadeau te doen.

13. Waar kun je jou ’s nachts voor wakker maken?
Ik denk bij deze vraag meteen aan eten (erg hè, ben aan de lijn). Je kan me wakker maken voor kibbeling! Het klinkt misschien raar maar ook ‘s nachts is dat echt zo ontzettend lekker (ik spreek uit ervaring).

14. Hoe zou je jezelf omschrijven behalve als BoudoirBabe?
Ik voel me wel een typische student, ook al ga ik pas in september weer verder en heb ik op het moment niks. Ik ben echter best zorgeloos, altijd geld aan het uitgeven aan nutteloze dingen en avondjes uit, daarnaast leef ik op tosti’s.

15. Welke make-up look heeft jouw voorkeur; Glamourlook of naturel?
Ik houd ontzettend van glamour. Naturel is ook mooi maar meer voor doordeweeks. Bij de shoots of in het weekend ga ik het liefst wel lekker all out met oogschaduw met een mooie shimmer erin en rode lippen. Perfect look!

16. Setje of body?
Moeilijke vraag maar ik ga toch voor de body. De body is zo veelzijdig en is vaak ook overdag als fashion item te dragen. Het is ook heel erg ‘in’ want overal zie je de body’s hangen in allerlei soorten en maten: het kan een normaal shirt zijn met een onderstukje eraan of volledig van kant, alles is mogelijk en dat maakt het een top kledingstuk.

17. Hoeveel mag er volgens jou gephotoshopt worden?
Zelf maak ik mij wel schuldig aan het photoshoppen van mijn foto’s. Ik haal altijd onzuiverheden van mijn huid weg en soms trek ik toch ff dat onderkinnetje strak (oeps). Ik vind dat dat wel kan bij een selfie maar een fotoshoot is toch een ander verhaal. Ik vind dat de shoot echt reflecteert wie je bent en “what’s there is there, you just gotta own it”.

PDFt-louise--5
PDFt-louise--6
Geen reactie's

Geef een reactie