Fleur Celebrates Her Beauty

Fleur Celebrates Her Beauty

Begin januari heb ik een geweldige boudoirsessie met Fleur gedaan, de winnares van de Nieuwjaars Giveaway Actie. Die actie liep vorig jaar december waarbij elke nieuwe subscriber van mijn nieuwsbrief automatisch kans maakte om te winnen. Fleur heeft daarmee een geheel verzorgde boudoirsessie gewonnen, iets wat ze al heel lang wilde. Eigenlijk al vanaf dat ze een jaar of 20 was. Inmiddels is ze 38, moeder van twee lieve jongens en is het er eigenlijk nooit van gekomen. Van beroep is ze visual merchandiser en gewend om met mode en styling bezig te zijn. Het uitkiezen van de setjes was voor haar dan ook geen probleem.

De locatie was een hotel middenin het centrum van Rotterdam en Fleur kwam helemaal vanuit het oosten van het land. Best ontspannen kwam ze aan in het hotel waar visagiste Luna en ik haar opwachtten. Een prachtige vrouw kwam de kamer binnen. Haar familie vond het spannender dan zijzelf en waren een beetje huiverig. Je weet tenslotte ook niet waar je terechtkomt. Fleur zelf had er alle vertrouwen in. We hadden al wat over en weer ge-e-maild, mijn website, social media en WhatsApp matchte helemaal en we hadden al telefonisch kennisgemaakt met elkaar. Dat had ze als erg prettig ervaren.

De sessie verliep heel ontspannen en er hing een relaxte sfeer. Aan de telefoon had Fleur al aangegeven dat ze best openstond voor wat gewaagdere foto’s en die hebben we ook kunnen maken! Niet iedereen staat daarvoor open en dat geeft ook helemaal niets, maar voor mij als fotograaf zijn dat wel de cadeautjes.

Fleur is ontzettend blij dat ze het nu dan eindelijk gedaan heeft en is ook heel gelukkig met het eindresultaat. Iedereen in haar omgeving is ook erg enthousiast… en gerustgesteld 😉

2 Reactie's
 • Willy Goossen
  Geplaatst op 11:56h, 22 januari Beantwoorden

  Waaauw wat zijn ze mooi geworden ?
  Ze is dan ook een prachtig model.

 • Eddie vd Linden
  Geplaatst op 17:16h, 25 januari Beantwoorden

  Mooie dame , leuke gave foto,s ???

Geef een reactie