Waarom staan mijn prijzen niet online?

Waarom staan mijn prijzen niet online?

Dit is een vraag die niet vaak voorbij komt, maar waar ik toch even bij wil stilstaan. Waarom staan mijn prijzen niet online?

Toen ik net begonnen was als boudoirfotografe en daarmee met mijn website, heb ik mijn prijzen op mijn website vermeld. In het kort daarbij uitgelegd wat je voor het vermelde bedrag kunt verwachten. Aan de ene kant is het overzichtelijk, maar het voelde niet prettig. Ik had het gevoel dat ik in het kleine stukje ruimte dat ervoor beschikbaar was, niet mijn verhaal kwijt kon.

Tegenwoordig ontvangen geïnteresseerden de prijslijst in een mooi PDF-je met een begeleidend schrijven. Hierin kan ik je alles vertellen over mijn boudoirsessies, over hoe ik te werk ga, wat je die dag kunt verwachten en wat er daarna gebeurt. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt, inclusief de prijzen, overzichtelijk bij elkaar. Je e-mailadres zal enkel voor dit doeleinde gebruikt worden en je zult dan ook niet lastiggevallen worden met een stroom aan nieuwsbrieven of andere e-mails.

Ik ben herstellende van een burn-out” “Ik heb een moeilijke tijd achter de rug” “Ik vind dat ik wel wat meer van mezelf mag houden” “Ik ben heel veel kilo’s afgevallen” “Ik word dit jaar 30/40/50 en wil dit graag vieren met een mooi cadeau aan mezelf” “Ik wil mijn partner verrassen” “Ik ga trouwen…”

Het fijne is dat ik nu vaak de mooiste e-mails toegestuurd krijg van lieve, geïnteresseerde mensen met daarin hun motivatie voor een boudoirsessie en dat jij weet wat je kunt verwachten. Zou ik mijn prijzen met een beknopte uitleg op mijn website hebben staan, dan zou ik dit hoogstwaarschijnlijk moeten missen. Ik wil je heel graag leren kennen, ik wil weten hoe je in het leven staat en wat voor jou de aanleiding is om een boudoirsessie te willen. Om die reden eindig ik mijn e-mail standaard met mijn telefoonnummer. Ik heb graag dat je me belt of een WhatsAppje stuurt. Het liefst zou ik iedere dame persoonlijk ontmoeten voordat haar sessie plaatsvindt, maar dat is vanwege afstand en tijdgebrek gewoonweg niet haalbaar. Wel maak ik graag een uitzondering (mits mogelijk) voor dames die erg onzeker of nerveus zijn voor zo’n intieme sessie of wanneer je bijvoorbeeld ruim (tenminste een half jaar) van tevoren boekt. Dan plannen we meteen een afspraak in om elkaar ergens onder het genot van een lekkere mok verse muntthee te ontmoeten.

4 Reactie's
 • Ina Zuidema
  Geplaatst op 10:11h, 16 maart Beantwoorden

  Hoi,
  Ik zie regelmatig prachtige foto’s voorbij komen en zou mezelf ook wel eens van die kant willen zien. Ik ben al jaren een single mama en word in juli a.s. 50 jaar. Ik krijg regelmatig complimenten van zowel mannen als vrouwen over mijn figuur… alleen zie ik het zelf vaak niet zo… ik zie mezelf liever met kleding dan zonder 😀 Misschien kan ik dat beeld van mezelf door een mooie fotosessie een beetje bijschaven 😉 Ik zou graag wat meer info van je krijgen zodat we misschien een afspraak kunnen inplannen…. Ben reuze benieuwd. Alvast dank voor je moeite!

  • Pascale Dekker
   Geplaatst op 15:16h, 21 maart Beantwoorden

   Hoi Ina,
   Bedankt voor je lieve compliment en je interesse in een boudoirsessie. Een verjaardag is een mooie gelegenheid om intieme reportage van jezelf te laten maken, echt een cadeau voor jezelf… van jezelf 🙂 Als je contact met me zou willen opnemen via het contactformulier of bel me of stuur me een WhatsApp berichtje op nummer 06 55226417 kan ik je alle informatie geven over de sessies.

   Ik hoor graag van je!

   Lieve groet,
   Pascale

 • Fanny Binneveld
  Geplaatst op 12:23h, 16 maart Beantwoorden

  Wauw!! Ben trots op jou lieve nicht!! You go girl!! Wie weet kom ik een keer bij je voor de camera, idd onzekerheid komt ook bij mij om de hoek kijken!! Maar wauw super gaaf dat je dit doet! Je bent een lief, goed mens met een hart van goud!!❤? love you girl!!

  • Pascale Dekker
   Geplaatst op 16:23h, 21 maart Beantwoorden

   Dank je lieve nicht! Onzekerheid is nergens voor nodig, met mooie visagie en de juiste poses en de juiste belichting kan ik elke vrouw er op haar best uit laten zien op de foto ongeacht lichaamstype of leeftijd 🙂 Love you!

Geef een reactie