Is een boudoirsessie echt een boost voor je ego?

Is een boudoirsessie echt een boost voor je ego?

Boudoir en zelfvertrouwen gaan hand in hand. Een boudoirsessie doet meer met een vrouw dan je in eerste instantie denkt. Eind januari ontving ik een e-mail van Chantal. Ze wilde heel graag een boudoirsessie doen voor haar partner. Om haar partner een album cadeau te kunnen geven voor zijn verjaardag. Ze gaf in één van haar eerste mailtjes meteen aan heel onzeker te zijn, over haar figuur, haar uiterlijk. Daarom wilde ze ook graag een vriendin meenemen voor morele steun, zodat ze er voor haar gevoel niet helemaal alleen voor zou staan. “Geen probleem”, vertelde ik haar. Na wat over en weer gemaild te hebben over outfitjes en dergelijke, gaf ze weer aan toch wel heel zenuwachtig te zijn. Ik merkte op uit de e-mails dat ze onzekerder en nerveuzer was dan de meeste dames en daarom stelde ik voor elkaar voor de sessie vast een keer te ontmoeten. Ik zou dan ook een voorbeeld album meebrengen en wat staaltjes van covers voor een album of een fotobox. We spraken af in een stadsbrasserie en het klikte vrijwel meteen. Zelfs voor deze ontmoeting was ze zenuwachtig, alhoewel ze het goed wist te verbergen. Nadat we gezellig met elkaar over van alles en nog wat gepraat hadden was ze gerustgesteld en durfde ze het aan.

Shoot day!

We hadden ergens in maart afgesproken in een hip hotel in Rotterdam. Chantal had menig uurtje in de sportschool doorgebracht en zelfs op haar wintersportvakantie alleen maar op blaadjes sla geknabbeld. Hartstikke onnodig vond ik, ze zag er goed uit zoals ze was. Iedereen bereidt zich weer anders voor op een boudoirsessie en mijn advies is vooral te doen waar je je prettig bij voelt. Haar nagels lakte ze op het allerlaatste moment in de auto op weg naar de sessie. Ze kwam alleen aan op de locatie, zonder de vriendin die haar zou steunen en supporten. Ik vermoed dat ze daar best wel even over in de rats heeft gezeten, maar ze ging ervoor! Ze was nog steeds behoorlijk gespannen en dat bleef nog wel een tijdje. Maar zoals meestal het geval zakten de zenuwen na verloop van tijd toch af. Een uurtje in de visagie zitten en in een ongedwongen sfeer met elkaar babbelen helpt daar vaak goed bij. Helemaal weg gingen de zenuwen niet, maar dat geeft ook niet.

Het resultaat

Ik laat de foto’s voor zichzelf spreken. Het resultaat is verbluffend!! Niets meer te bekennen van die onzekere vrouw. Het album met matching verjaardagskalender is prachtig geworden.Chantal heeft het geweldig gedaan! Ze vond het zelfs leuk. Zo leuk dat ik dit, met haar toestemming, met je mag delen. Dit is dus wat een boudoirsessie met je kan doen: een boost voor je ego.

Geen reactie's

Geef een reactie