Couples Boudoir; zou jij het durven?

Couples Boudoir; zou jij het durven?

Ben je hevig verliefd en ga je helemaal in elkaar op of is het tijd om de sleur te doorbreken en het vlammetje weer te laten branden binnen jullie relatie? Dan is een couples boudoirsessie jullie ding!

Een couples boudoirsessie draait helemaal om jullie. Om de liefde die jullie voor elkaar voelen, de romantiek, de intimiteit. Op een ontspannen manier bloeien deze gevoelens op voor mij en mijn camera en leg ik dit zo mooi mogelijk voor jullie vast. Een dierbare en tastbare herinnering die het verdient boven jullie bed te hangen!

Het verschil tussen een boudoirsessie en een couples boudoirsessie

Bij een boudoirsessie van een vrouw (of een male boudoirsessie *dudeoir) gaat het om het vastleggen van de schoonheid en sexiness van jezelf. Gehuld in je mooiste lingerie neem je uitdagende poses aan om je sensuele, sexy kant te laten zien. Verpakt in een mooi album of een originele fotobox kan het een cadeau zijn voor een gelukkige partner, maar even zo vaak is het een cadeau aan haarzelf.

We hebben echt tranen in onze ogen… wat prachtig!”

Bij couples boudoir draait het om de liefde die jullie met elkaar delen, de gevoelens die jullie voor elkaar hebben. Jullie zijn hevig verliefd en kunnen niet van elkaar afblijven of jullie willen weer voelen hoe het was toen jullie elkaar net hadden ontmoet. Die spanning, die prille liefde, de kriebels in je buik die je voelde wanneer je elkaar weer zag. Al deze gevoelens vang ik met mijn camera en met liefde leg ik jullie intiemste momenten vast.

Voor wie is een couples boudoirsessie geschikt?

Een misvatting is dat je naakt moet. Je kunt zelfs sexy zijn in een jeans en t-shirt als je je daar het prettigst in voelt. Je hoeft niet extravagant of uitbundig te zijn; jullie liefde voor elkaar is meer dan genoeg! En jullie toewijding en tijd om er iets speciaals van te maken. Lichaamsvorm, gewicht, afkomst of leeftijd (21+) spelen geen rol. Liefde is iets universeels. Samen gaan we voor het mooiste resultaat.

Ik wil graag, maar vind het heel spannend en eng!

Dat is volkomen normaal. Maak deze gevoelens kenbaar. Ik denk zelfs dat het goed is zenuwachtig te zijn; ik zie jullie graag opbloeien voor mijn camera! Deze gevoeligheid is mooi en mysterieus. Gedurende de sessie ontstijgen jullie de zenuwen samen. Er ontstaat een natuurlijke flow, jullie hebben alleen nog aandacht voor elkaar en hebben niet eens meer in de gaten dat ik er ook nog ben (op het geven van kleine aanwijzingen na). It’s fun!!

Zijn jullie toe aan iets heel anders? Willen jullie je relatie nieuw leven inblazen? Spice it up!!

Zou jij het durven?

8 Reactie's
 • Mirna Verhees
  Geplaatst op 18:44h, 05 mei Beantwoorden

  Wauw!!! Geweldig….dat zouden wij graag een keer doen. Wat kost zo’n sessie?

  • Pascale Dekker
   Geplaatst op 20:02h, 05 mei Beantwoorden

   Hoi Mirna,

   Wat leuk dat je interesse hebt in een couples boudoirsessie 🙂
   Als je het contactformulier invult ontvang je van mij alle benodigde informatie inclusief de prijslijst.

   Vriendelijke groeten,
   Pascale

 • Rianne Brinkman
  Geplaatst op 19:41h, 05 mei Beantwoorden

  Hoi,
  Ik las het bericht op fb en ben wel nieuwsgierig naar de kosten voor zo’n sessie en hoeveel foto’s krijg je dan mee naar huis.
  En hoe zit het met lingerie, locatie, make-up etc?
  Mvg Rianne

  • Pascale Dekker
   Geplaatst op 20:04h, 05 mei Beantwoorden

   Hoi Rianne,

   Bedankt voor je interesse in een couples boudoirsessie 🙂
   Als je het contactformulier in zou willen vullen ontvang je van mij alle benodigde informatie inclusief prijslijst.

   Vriendelijke groeten,
   Pascale

 • Magda Vink
  Geplaatst op 20:55h, 05 mei Beantwoorden

  Hallo, ik zou heel graag samen met mijn man z’n foto reportage willen doen. Wij kennen elkaar al 32 jaar waarvan 23 jaar getrouwd. Zijn nog steeds gek op elkaar, en willen dat graag op de foto’s terug zien. Nu mijn vraag, wat moet je aan? Waar is dat? En wat zijn de kosten? Vriendelijke groet, Magda Vink

  • Pascale Dekker
   Geplaatst op 21:20h, 06 mei Beantwoorden

   Hoi Magda,

   Wat leuk dat je interesse hebt in een couples boudoirsessie en wat mooi dat jullie na al die tijd nog steeds zo gek op elkaar zijn 🙂
   Als je zo vriendelijk zou willen zijn het contactformulier in te vullen ontvang je van mij alle benodigde informatie inclusief prijslijst.

   Vriendelijke groeten,
   Pascale

 • Tonny Visser-Vink
  Geplaatst op 10:24h, 06 mei Beantwoorden

  prachtig Pascal…

Geef een reactie