Komkommertijd? Niet bij PD Fotografie!

Komkommertijd? Niet bij PD Fotografie!

blog

Een hoop nieuwe ontwikkelingen bij PD Fotografie! Nieuwe, leuke en zelfs spannende ontwikkelingen! Ik leef met het motto ‘stilstaan is achteruitgaan’ en dat is iets wat ik van plan ben NIET te doen. Stilstaan is geen optie en mijn passie voor het vak is mijn drijfveer.

De Fotofair 2019

Eerst even een terugblik naar zondag 26 mei, de Fotofair in Hilvarenbeek. De Fotofair is het grootste foto-en video evenement van de Benelux en vindt sinds 5 jaar plaats net naast de Beekse Bergen. Een mooie, bosrijke omgeving. Tijdens de Fotofair kun je als amateur fotograaf of professional allerlei workshops en masterclasses volgen. Leuk voor je portfolio! Ook zijn er diverse fotomomenten zoals dit jaar bijvoorbeeld met honden die een soort hindernisbaan af moesten leggen. Wel fijn om je camera bij je te hebben, maar ook met de telefoon is het goed te doen. Voor de fotografie liefhebber een ontzettend leuk en interessant evenement.

Ongeveer twee weken voordat de Fotofair van start zou gaan, ontving ik een e-mail van Digifoto Pro met daarin de vraag of het mij niet leuk leek om workshops Boudoirfotografie te gaan geven op het evenement. Ik moest wel even slikken, maar vond het een enorm compliment dat ze mij daarvoor vroegen! In een eerder telefoongesprek met één van de medewerkers van Digifoto had ik laten ontvallen dat ik in de toekomst e-ven-tu-eel workshops wilde gaan geven. Niet wetende dat die dag al zo snel zou komen! Deze kans kon ik niet laten lopen en ik heb hem dan ook met beide handen aangegrepen. Ik heb er geen minuut spijt van gehad! Wat was dit een geweldige ervaring! Zo succesvol dat er een vervolg samenwerking met Digifoto Pro komt om workshops te gaan geven. Hierin ga ik jou leren hoe je zelf de mooiste, sensuele foto’s kunt maken. Op dit moment zijn er nog geen data bekend, maar zodra er meer bekend is hoor je het hier als eerste.

Studio Pascale

In het intro sprak ik over nieuwe ontwikkelingen, meervoud. Een ander leuk nieuwtje is dat ik per augustus dit jaar mijn eerste, eigen studio krijg!!! Ik was eigenlijk helemaal niet op zoek naar een studioruimte, ik ging er altijd prat op dat ik juist géén eigen studio wilde. Lekker elke keer in een nieuwe omgeving fotograferen, iedere keer weer een nieuwe uitdaging. Maar dit kwam ineens op mijn pad en ik begin steeds meer aan het idee te wennen. Ik vind het nu superleuk, spannend ook! Mijn eerste aankoop voor de studio heb ik al gedaan, een mooi vloerkleed. De studio is een grote ruimte die ik kan inrichten als een hotelkamer. Er is zelfs een keuken. Ik kan me hierin helemaal uitleven (niet in de keuken hoor, koken is niet mijn hobby 😉 Ook is er een aparte ruimte voor visagie en hierin kun je je tevens omkleden in één van je mooiste setjes. En als klap op de vuurpijl nog een extra ruimte waar ik portretten kan maken. Dat is nog één van de nieuwe ontwikkelingen; je kunt vanaf augustus niet alleen bij mij terecht voor je boudoirsessie, ook kun je glamour portretten en meer laten maken. Hoe leuk is dat!

Wedding Event ss Rotterdam

Het laatste nieuwtje wat ik met je wil delen is dat ik op zondag 22 september 2019 te vinden ben op de trouwbeurs van het jaar ‘Wedding Event ss Rotterdam’. Voor het eerst zal de beurs plaatsvinden op het meest imposante en prestigieuze schip van Rotterdam: het ss Rotterdam. De trouwbeurs wordt georganiseerd in samenwerking met een ander Rotterdams icoon: hotel New York. Twee uiterst romantische locaties. In aanloop naar de beurs zal steeds meer duidelijk worden over bijvoorbeeld een beursactie en wie mij zullen vergezellen. Het is zeker een mooi moment om kennis te maken met mij en mijn team en al je vragen over de boudoirsessies te stellen. Ook al ben je niet van plan in het huwelijksbootje te stappen of heb je dit al gedaan, kom naar het Wedding Event. Het is gegarandeerd een leuk dagje uit!

thumbnail_FLYER DEFINITIEF_2[5835]
Geen reactie's

Geef een reactie