Twijfel je nog steeds om een boudoirsessie te boeken?

Twijfel je nog steeds om een boudoirsessie te boeken?

PDFt-blog caroliene-2

Wil je wel graag, maar grijp je elk excuus aan om maar geen boudoirsessie te hoeven boeken? Lees dan het verhaal van Caroliene. Zij is je voorgegaan en hét stralende voorbeeld van hoe leuk en ontspannen een sessie kan zijn.

STUDIO PASCALE
De nieuwe studio is volop in bedrijf. Ontzettend fijn om een eigen plek te hebben en leuk om alle mogelijkheden te ontdekken. Niet alleen fijn voor mij, maar natuurlijk ook voor iedereen die de studio bezoekt. Er is nu veel meer mogelijk. Het grootste gedeelte van de studio is speciaal ingericht als daglicht boudoirstudio met een bed, een chaise longue, echte boudoir stoeltjes en een werkelijk prachtige lichtinval. Daarnaast beschikken we over een visagie kamer, de Glam Room, waar je je tevens kunt omkleden. Hier staat ook onze Boudoir Closet waar je gebruik van kunt maken tijdens je sessie en verder is er nog studio nr2 voor het maken van onder andere glamourportretten.

Stralende beauty Caroliene
Vandaag had ik Caroliene op bezoek. Zij had ergens in de maand juli, op een prachtige locatie in Wassenaar haar eerste boudoirsessie. Door de verhuizing naar onze studio heeft haar album iets langer op zich laten wachten, maar vandaag was het dan zo ver. Ze kwam speciaal naar de studio, op haar motor, tussen de buien door, om haar album op te halen en hem voor het eerst te bekijken. Dat is één van de nieuwe mogelijkheden; we kunnen je album of fotobox nog steeds per post versturen, maar veel leuker is het om hem op te halen in de studio! Onder het genot van een kopje thee en wat lekkers gezellig het album bekijken en ondertussen een beetje keuvelen over de boudoirsessie en hoe je het gevonden hebt. Caroliene was nog steeds ontzettend enthousiast en is heel erg trots op haar album. Trots dat ze het gedaan heeft! Het plezier spat er vanaf! Dit zijn de woorden van Caroliene:

Super!!!! Heel ontspannen, heel relaxed, professioneel, laat je vrouw zijn echt naar boven komen, de kracht en het zelfvertrouwen is van de foto’s af te halen!! Straalt aan alle kanten!!! Een echte aanrader, zou het zo weer doen!!

PDFt-blog caroliene-3
PDFt-blog caroliene-4
PDFt-blog caroliene-5
PDFt-blog caroliene-6
PDFt-blog caroliene-7
PDFt-blog caroliene-8

Twijfel je nog steeds? Niet doen! Jij kunt de volgende Caroliene zijn, trots en happy!

Geen reactie's

Geef een reactie