Zwangerschapsboudoir, the next best thing.

Zwangerschapsboudoir, the next best thing.

Voor mij is het al weer heel wat jaartjes geleden, 21 jaar om precies te zijn. Maar ik weet nog goed hoe het was, hoe het voelde om zwanger te zijn. Hoe bijzonder het is om zo’n klein wezentje in je buik te voelen. Dagelijks worden er overal ter wereld zo veel kindjes geboren en toch blijft het een wonder van de natuur.

Roze wolk
Natuurlijk zit een zwangere vrouw niet altijd op een roze wolk. Het kan zwaar zijn en soms ook beangstigend. Mijn tweede zwangerschap was bijvoorbeeld veel zwaarder door allerlei lichamelijke ongemakken dan de eerste. Bij de eerste zwangerschap voelde ik me mooi en op mijn vrouwelijkst, maar toen bestond er nog niet zoiets als zwangerschaps boudoirfotografie. Als ik het over mocht doen zou ik zeer zeker een zwangerschaps boudoirsessie laten maken.

Glow
De meeste vrouwen voelen zich (na het eerste trimester met ochtendmisselijkheid) goed en stralen helemaal. Niet voor niets hebben we het over de zwangerschapsglow, iets waar alle zwangere dames van dromen. Ben jij gezegend met die glow? Laat het vereeuwigen! Voel je je onzeker over je veranderende figuur, maar voel je je lichamelijk wel redelijk tot goed, dan raad ik aan een boudoirsessie toch te overwegen. Uit je onzekerheden bij mij en samen bepalen we waar de focus op komt te liggen. Net zoals bij ieder ander accentueren we díe delen waar je het meest blij mee bent.

Nu bied ik zwangerschaps boudoirsessies aan in de studio en had ik de eer om de prachtige zwangere buik van Anaïs te fotograferen. Samen met haar zoontje kwam ze vanuit Zeeland naar mij toe voor een sessie. Inmiddels bijna 37 weken zwanger, iets aan de late kant voor een sessie. Meest ideaal is tussen de 30-34 weken. Je buik is duidelijk aanwezig, maar je bent nog niet compleet opgezwollen.

Kids
Het was voor het eerst dat er een kind in de studio aanwezig was, én een hond! Ik fotografeer geen kinderen (ook geen dieren btw), maar deze keer heb ik een uitzondering gemaakt. Kijk zelf naar de foto’s en je begrijpt waarom.

Hoe kan iemand hier ‘nee’ tegen zeggen (te cute!)…!

zwangerschapsboudoir (5)
2 Reactie's
  • Lilian walbroek
    Geplaatst op 10:03h, 06 oktober Beantwoorden

    Beautiful , kan niet anders zeggen, ze zijn weer prachtig.

  • Pascale Dekker
    Geplaatst op 22:48h, 17 oktober Beantwoorden

    Dankjewel Lilian, leuk dat je mijn blogs leest en bekijkt!

Geef een reactie