Boudoir Party; wat is dat?

Boudoir Party; wat is dat?

Ik krijg regelmatig de vraag “Wat is een Boudoir Party eigenlijk?!”. Een goede vraag en vandaag geef ik hierop antwoord.

Laatste Boudoir Party van het jaar

De eerstvolgende en waarschijnlijk de laatste Boudoir Party van dit jaar is op 15 november.

Zoals bij elke sessie verwelkom ik je bij de deur (want de bel doet het niet goed) en drinken we samen met de visagiste eerst een lekkere mok thee. Om bij de studio te komen hebben we een klim van twee etages achter de rug (er is geen lift in het pand aanwezig), workout nr. 1 heb je al gehad! Daarna breng ik je naar onze ‘Glam room’ en bekijken we wat je zoal hebt meegenomen. We bespreken welke make-up daar het best bij past en wat jou het mooist staat. Als je gemetamorfoost bent in de vamp waarvan je niet wist dat die in je verstopt zat, ben je klaar voor de sessie in onze sfeervol ingerichte studio!

Kerst in de studio

Voor de Boudoir Party in november zal de studio al lichtelijk (lees: helemaal ondergedompeld) in kerstsfeer zijn, maar mocht je liever een neutraler thema aan je sessie geven is dat natuurlijk geen probleem. Alles in de studio is eenvoudig weg te schuiven, op te bergen of aan te passen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het poseren, daarin zal ik je begeleiden. Workout nr. 2! Houd er rekening mee dat je een dag later flink wat spierpijn kunt hebben. De poses lijken er raar en ongemakkelijk uit te zien en voelen onnatuurlijk aan, maar neem van mij aan dat het er prachtig uitziet op beeld.

Wat is dan het Boudoir Party gedeelte?

Mini boudoirsessies, een boudoirmarathon of een boudoir party; verschillende benamingen voor nagenoeg hetzelfde. Namelijk een verkorte boudoirsessie tegen een gereduceerd tarief om kennis te maken met het fenomeen boudoirfotografie. We houden op zo’n dag ongeveer 4 back-to-back sessies van in totaal 2 uur. Terwijl ik jou aan het fotograferen ben, zit de volgende dame al in de ‘Glam room’. Het ‘party’ gedeelte is en de aantrekkelijke prijs met toch alle privileges van een privé sessie en de gezelligheid van andere gelijkgestemde dames!

Wil je je aanmelden voor de Boudoir party op 15 november? Heb je nog vragen? Stuur me een e-mail: info@pdfotografie.nl. Ik denk graag met je mee om te zien of dit iets voor je is!

Geen reactie's

Geef een reactie