Boudoirsessie met een thema: welk thema past het best bij jou?

Boudoirsessie met een thema: welk thema past het best bij jou?

Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Hoe je boudoirsessie eruit komt te zien bepaal je namelijk helemaal zelf. In overleg met de visagiste bepaal je je look en als team kiezen we uit de setjes die je hebt meegebracht, wat je tijdens de sessie zal dragen. Heb je speciale wensen, laat het ons weten. Niets is ons te gek!

Avond boudoirsessie

Zo is het in de wintermaanden mogelijk een avond boudoirsessie te doen. We beginnen vanaf het moment dat het echt donker is, waardoor de foto’s een heel andere sfeer krijgen dan wanneer je een sessie overdag doet. Bij een sessie overdag maak ik gebruik van het aanwezige daglicht. Onze studio heeft fantastisch licht door de grote raampartijen. Voor boudoirfotografie is daglicht de meest wenselijke lichtbron, er kan goed worden gespeeld met licht en schaduw. Tijdens de avondsessies maak ik gebruik van onze studio belichting en ook hier zorg ik voor veel schaduwen. Houd je van de dark & moody boudoirfoto’s, dan is een avond boudoirsessie echt iets voor jou.

Feestdagen en bijzondere dagen

Binnenkort is het weer Valentijnsdag, bij uitstek een dag om een boudoirsessie te doen óf cadeau te geven/krijgen. De meest voor de hand liggende kleur lingerie voor deze gelegenheid is rood. Ook voor de Kerstsessies is rood favoriet, terwijl voor een Halloween boudoirsessie zwart erg in trek is. In de studio hebben we verschillende ‘props’ (attributen) om dergelijke sessies aan te kleden en werken we nauw samen met onze lokale bloemboutique voor bijvoorbeeld pompoenen. Voor Bridal boudoirsessies verzorgen zij tevens de bruidsboeketten. Ga je binnenkort trouwen of ben je onlangs in het huwelijksbootje gestapt, dan is een Bridal boudoirsessie het meest intieme cadeau wat je je partner cadeau kunt geven. Je ziet dat er ontzettend veel bijzondere gelegenheden zijn om een boudoirsessie te doen. Je hebt eigenlijk nooit een excuus om het niet te doen!

Boudoir fotografie fotoshoot Rotterdam

Specials

Vanaf 1 februari 2020 kun je bij PD Fotografie een Special boeken; een sessie van een half uur in een bepaald thema zoals bijvoorbeeld de ‘white sheets’. Een sessie waarin je 30 minuten lang enkel gehuld bent in een wit laken, met of zonder lingerie eronder… dat bepaal je uiteraard zelf! Of wat dacht je van de volgende thema’s; brandweervrouw, zeemeermin, strenge secretaresse, een sessie in knee high socks en ga zo maar door…welk thema past het best bij jou?

Bruidsboeket: Bij Aafke Bloemen, Wonen, Workshops
2 Reactie's
 • Tonny
  Geplaatst op 08:21h, 13 januari Beantwoorden

  Prachtige foto’s elke thema is geweldig!
  Ga aub nooit stoppen Pascal…
  je bent echt een natuur talent!!

 • Pascale Dekker
  Geplaatst op 21:33h, 15 januari Beantwoorden

  Wat een lieve reactie weer Tonnie, dankjewel !! 🙂

Geef een reactie