Daarom is bridal boudoirfotografie iets voor jou

Daarom is bridal boudoirfotografie iets voor jou

Bridal Boudoir Fotografie
Bridal Boudoir Fotografie
Bridal Boudoir Fotografie
Bridal Boudoir Fotografie
Bridal Boudoir Fotografie

Je gaat trouwen!! Er komt zo veel op je af. Belangrijk is om een planning te maken. Begin met het het uitkiezen van de locatie en het bepalen van jullie budget. Een goed idee is om een bridal boudoirsessie mee te nemen in het budget.

Waarom een bridal boudoirsessie?

Waarschijnlijk ben je je al maanden aan het voorbereiden om er perfect uit te zien op jullie trouwdag. Een abonnement op de sportschool, goed op je voeding letten, bezoekjes aan de schoonheidsspecialiste, welnessdagen, noem maar op. Een mooi moment om al dit harde werken te laten vereeuwigen.

Je eigen bridal boudoirfoto’s zijn het ultieme, meest intieme en persoonlijke cadeau wat je je aanstaande kunt geven. Tegelijkertijd is het ook een cadeau aan jezelf: het doen van een boudoirsessie is zo’n enorme boost voor je ego! Dat (herwonnen) zelfvertrouwen laat je extra stralen op jullie grote dag.

Je kunt de foto’s mooi verwerken bijvoorbeeld in een album die je de avond voor jullie trouwdag aan hem overhandigd. Zo krijgt hij een klein voorproefje van wat hij op de huwelijksnacht te zien krijgt. Reken maar dat hij niet kan wachten je uit je trouwjurk te helpen!

Bridal Boudoir Fotografie

TIP: kies voor je bridal boudoirsessie een gespecialiseerde boudoirfotograaf. Een boudoirfotograaf doet niet anders dan het fotograferen van dames in alle vormen en maten en weet precies hoe jouw curves het best tot zijn recht komen, zodat je verzekerd bent van het mooiste resultaat.

Bridal Boudoir Fotografie

Wat neem ik mee naar een bridal boudoirsessie?

Neem tenminste 3 setjes (bruids)lingerie mee zodat we verschillende looks kunnen fotograferen voor de nodige variëteit. Vergeet uiteraard niet je sluier, kousenband en je huwelijksnacht setje mee te nemen en last but not least… de jaloersmakende high heels waar je stad en land voor hebt afgezocht!

Waarom is een (goede) boudoirfotograaf prijzig?

Misschien ben je je al aan het oriënteren op het gebied van bridal boudoirfotografie en ben je uiteenlopende prijzen tegengekomen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen de boudoirsessie te laten doen door de fotograaf die jullie huwelijksdag vastlegt. Grote kans dat deze fotograaf niet net zoveel kennis heeft van het poseren als een boudoirfotograaf. Dit kan het resultaat maken of breken. Verstandiger is het om te investeren in een goede boudoirfotograaf en uiteindelijk in jezelf.

Een boudoirsessie bij mij is altijd op maat gemaakt, dat begint al in de stoel van de professionele make-up artist. Ik werk met vaste make-up artist’s waardoor wij goed op elkaar zijn ingespeeld. De make-up wordt helemaal op jou afgestemd. Met de juiste make-up en goede hairstyling voel je het zelfvertrouwen toenemen. Vervolgens neem ik alle tijd voor je zodat de sessie een ware belevenis wordt. We vieren je vrouwelijkheid, je schoonheid en halen je sensualiteit naar boven. Een ervaring om nooit te vergeten. In niets te vergelijken met de studio’s in winkelcentra waar iedereen met hetzelfde resultaat na een half uur weer op straat staat. Mijn werk houdt niet op nadat ik mijn camera heb neergelegd. Naast de nodige uren die we kwijt zijn aan de shoot, breng ik ook veel tijd door achter de computer. Het nabewerken van de foto’s is enorm tijdrovend en vergt veel precisie.

Al deze factoren bepalen de prijs van een boudoirsessie. Maar het grootste goed dat ik je mee kan geven is selfconfidence. En zeg nou zelf, dat is toch onbetaalbaar!

Hieronder een aantal van mijn favoriete adresjes voor (bruids)lingerie

Er is ontzettend veel te vinden op het gebied van bruidslingerie waardoor het mogelijk is dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Wat ik zelf belangrijk vind is goede service en het liefst een bra fitting zodat je met de juiste BH maat de deur uitgaat. Om het makkelijker voor je te maken heb ik hier een aantal van mijn favoriete adresjes op een rijtje gezet:

https://www.marliesdekkers.com/nl-nl/bruidslingerie

https://www.bluebella.com/collections/bridal

https://www.hunkemoller.nl/lingerie/witte-collectie

https://www.debijenkorf.nl/damesmode/lingerie-nachtmode/bruidslingerie

https://www.poirier.nl/catalog

Geen reactie's

Geef een reactie