“It’s all about Lingerie”

“It’s all about Lingerie”

Lingerie is een essentieel onderdeel van een boudoirsessie. Belangrijk om er even bij stil te staan. 

Verkrijgbaar in allerlei stijlen zoals romantisch, sportief of sexy, sensueel; maar het omvat ook verschillende soorten zoals bh’s, corsetten, jarretels en ga zo maar door. Hiermee kun je varierende looks creeëren. Een look waarbij jij je het meest prettig voelt. 

Tip! Gebruik de boudoirsessie als motivatie om uit je comfort zone te stappen en andere lingerie aan te schaffen dan je normaal zou doen.

Bij ons staat op de eerste plaats dat je je op je gemak voelt, prettig en comfortabel. Goed zittende lingerie draagt daar aan bij. Het is bekend dat veel vrouwen niet de juiste maat bh dragen en niet weten welke lingerie hun figuur het mooist laat uitkomen. Daarom hebben wij hieronder een top 5 gezet waar je op moet letten als je voor je boudoirsessie gaat shoppen.

#1. BH te klein/te groot Een verkeerde maat bh is niet alleen oncomfortabel, het is ook zichtbaar op de foto. Ga daarom altijd naar een speciaalzaak waar ze een bra fitting service hebben. Op die manier ben je verzekerd van een goed zittende bh. Vergeet niet dit regelmatig te doen, omdat je bh maat vanwege hormoonschommelingen of gewichtsverandering kan wisselen.

#2. Slips. Neem de juiste maat of een maatje groter zodat je hem over je heupen kunt trekken tijdens de shoot. Overweeg een high waisted broekje wanneer je iets minder tevreden bent met je buik. Een Brazilian laat je benen langer lijken en doet de ronding van je billen beter uitkomen.

#3. Kousen te strak/te los Kousen zijn een elegante aanvulling op een boudoirsessie, maar het is wel van belang dat ze goed zitten. Als je slanke of wat dunnere benen hebt, adviseren wij siliconen stay ups zodat ze niet kunnen afzakken. Heb je iets vollere benen, dan gaat onze voorkeur uit naar kousen zonder siliconen maar mèt jarretels.

Tip! Bevestig de jarretels aan de kousen vóórdat je ze aantrekt, dit bespaart je heel wat tijd en gestuntel.

#4. Zijn overhemd. Je kunt natuurlijk zijn overhemd meenemen, maar beter is het om een button-down overhemd in je eigen maat aan te schaffen. Hierin komen jouw curves beter tot z’n recht. Ook weet je nu zeker dat hij zijn overhemd niet mist en blijft de boudoirshoot een verrassing 😉 

#5. De juiste stijl voor het beoogde resultaat Het is handig na te denken wat voor stijl je wilt neerzetten tijdens je boudoirsessie. Je kunt kiezen voor een ‘sporty’ look met bijvoorbeeld Calvin Klein ondergoed. Wil je een meer sexy look dan is kant of satijn een goede optie. Het lijkt overbodig dit te melden, maar veel vrouwen hebben hier hulp bij nodig. 

En ladies, setjes, alsjeblieft setjes! Wij zijn een groot voorstander van matching bh en slip. Bij Marlies Dekkers bijvoorbeeld, ga je nooit de deur uit zonder een bij elkaar passend setje. Het geeft je het gevoel dat je alles ‘onder controle’ hebt.

Het is van belang alles goed door te passen voordat je naar je boudoirsessie komt, zodat je zeker weet dat het mooi zit en niet te strak. Twijfel je of iets lekker zit of mooi staat, neem het dan niet mee.

Wil je een boudoirsessie boeken, maar heb je hulp nodig bij het samenstellen van je outfit dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je stap voor stap, zodat jij je geweldig voelt en er prachtig uitziet.

Deze blog is een update van de blog dd 27 maart 2018 aangevuld met nieuwe informatie.

Geen reactie's

Geef een reactie