Naakt, 100.000 redenen om het niet te doen.

Naakt, 100.000 redenen om het niet te doen.

Misschien weet je het al, misschien niet. Je kunt ervoor kiezen tijdens je boudoirsessie gedeeltelijk of volledig naakt te gaan. Alleen als je het zelf wilt en wanneer je er jezelf comfortabel bij voelt. Voel vooral geen druk! Het klinkt op voorhand misschien eng, maar je kunt het juist als heel bevrijdend ervaren.

Er zijn wel 100.000 redenen om het niet te doen, maar als je het toch besluit te doen heb je wel iets bijzonders om altijd op terug te kijken. En reken maar dat je na afloop ontzettend trots bent op jezelf! Trots dat je het gedaan hebt, trots op hoe goed je eruit ziet, trots dat je niets of niemand in de weg hebt laten staan…. Misschien heb je het meer nodig dan je nu beseft! En sssstt…. het blijft ons geheim 😉

“Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf”

the nudes (1)
Geen reactie's

Geef een reactie