F . L . Y . First Love Yourselfie Challenge

F . L . Y . First Love Yourselfie Challenge

We leven momenteel in een rare tijd. Alles staat stil terwijl de aarde gewoon doordraait. Verplicht zitten we thuis, werken we vanuit huis, vermijden we elk contact. Steden zien er verlaten uit, straten zijn stil, luchtverkeer staat aan de grond terwijl de ziekenhuizen overvol zijn. Relaties staan onder spanning of komen nu juist tot bloei. De natuur haalt opgelucht adem, de lucht is een stuk schoner, dieren zoeken hun natuurlijke habitat weer op. De coronacrisis.

Ook mijn studio is gesloten vanwege het coronavirus. De beste beslissing gezien de omstandigheden.Voordat de beslissing viel verplicht te moeten sluiten, had ik de studio al gesloten. Mijn boudoirsessies zijn altijd inclusief hairstyling en visagie en dat gaat niet vanaf 1,5m afstand.

Zelfreflectie

Nu we dan toch noodgedwongen veel tijd in en om het huis doorbrengen, hebben we meer tijd en rust voor andere dingen. Dingen waar we normaal gesproken niet of nauwelijks aan toekomen. Maar als alle klussen in huis zijn gedaan en we moe op de bank zitten, worden we ineens geconfronteerd met onszelf. Voor jezelf kun je niet wegvluchten. Tijd voor zelfreflectie. Wat houdt zelfreflectie precies in? Het betekent dat je jezelf een spiegel voorhoudt, in mijn geval als boudoirfotografe letterlijk.

Love yourselfie

Wat heb ik gedaan? Ik was alle ritme en routine kwijt door de sluiting van de studio en om dat weer terug te krijgen ben ik begonnen met het maken van selfies. We kennen allemaal wel de selfies die we met onze telefoon maken met of zonder de beruchte Duckface en vaak voorzien van een Snapchat filter. Ik wilde goede, mooie boudoir selfies maken. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar ook hier geldt weer ‘oefening baart kunst’. Ik heb het geluk dat ik gebruik kan maken van mijn eigen studio met geweldig licht. Het enige wat ik mee hoefde te nemen was mijn statief. Vervolgens statief op de juiste plek zetten, camera installeren, camera op zelfontspanner, pose aannemen op het bed, krukje neerzetten om plek te markeren en om op scherp te stellen, ontspanknop indrukken en vliegensvlug krukje een zwaai geven en in de juiste pose klaarliggen… wachten totdat de camera zijn werk deed. Ik had hem zo ingesteld dat hij meerdere shots maakte, dus ik kon van pose veranderen. Niet alles was even goed gelukt, maar na wat oefenen ging het steeds beter.

Het voelde goed en ik vond het leuk om te doen! Het resultaat zie je hier.

F . L . Y . First Love Yourselfie Challenge

Wat heb ik bedacht? Omdat we zeker tot 28 april en waarschijnlijk langer in de huidige situatie, aan huis gekluisterd zullen zitten heb ik bedacht dat je een sexy selfie gaat maken. De mooiste, meest sexy maar classy selfie wordt beloond met een mini boudoirsessie (de Special, inclusief 3 digitale bestanden) in de studio zodra de situatie het weer toelaat. Hebben we iets om naar uit te kijken en hebben we nu iets leuks om te doen!

De selfie moet aan de volgende voorwaarden voldoen;

– hij moet gemaakt zijn door jezelf van jezelf (met camera of telefoon)

– je moet 18+ zijn

Je selfie moet Facebook proof zijn, dat wil zeggen;

geen nipples

geen handbra (geen handen voor ontblote borsten)

geen geslachtsdelen zichtbaar

Kledingvoorschriften;

– lingerie

– badkleding

– nachtkleding

– als het maar sexy is

Waar post je je sexy Selfie? Eerst word je member van mijn VIP groep The Red Room (female only) op Facebook. Alle content die in deze privé-groep gepost wordt is alleen zichtbaar voor leden, dus ook de Selfies.

Nodig vriendinnen en familieleden uit, iedereen mag meedoen. Je hebt tot 1 juni de tijd, 5 juni maak ik de winnares bekend. Laat je creativiteit de vrije loop!

Ps. Je mag zo vaak meedoen als je wilt.

“Believe in yourselfie”

Geen reactie's

Geef een reactie