De winnares van de F. L .Y . Firts Love Yourselfie Challenge is bekend!

De winnares van de F. L .Y . Firts Love Yourselfie Challenge is bekend!

Twee maanden lang konden members van mijn Facebook private groep The Red Room, hun sexy selfie’s in een speciaal daarvoor bestemd album posten. Een hoop dames die nog geen member waren, meldden zich spontaan aan om ook mee te kunnen dingen naar die mooie prijs:

Een mini boudoirsessie (de Special) inclusief visagie en hairstyling door mijn vaste professionele visagiste en 3 digitale bestanden.

Het insturen van je sexy selfie kon tot 1 juni en de bekendmaking van de winnares zou zijn op 5 juni. Omdat de deelnemende dames het mij zo moeilijk hadden gemaakt door het hoge niveau van hun inzendingen en ik daardoor meer tijd nodig had om de vele inzendingen te beoordelen, heb ik de bekendmaking uitgesteld tot 8 juni. Die extra tijd had ik echt nodig!

Your little secret

De ene sexy selfie was nog mooier of origineler dan de andere. Sommige dames stuurden zelfs een complete serie in. Wat mij ook opviel en dat wist ik eigenlijk al wel door mijn jarenlange ervaring met boudoirsessies, is dat wij vrouwen veel mooie lingerie hebben. Niet enkel een bh en slipje wat uiteraard ook ontzettend sexy kan zijn, maar mooie body’s of jarretels met kousen. Ik werd er heel blij van! Het is natuurlijk leuk om je partner in een spannend en uitdagend setje te verrassen, maar je draagt het in de eerste plaats voor jezelf. Een paar high heels eronder en je voelt supersexy! En dat mag best wat vaker. Mooie lingerie, lingerie waar je echt aandacht aan besteed hebt, onder je dagelijkse kleding zorgt ervoor dat je je veel zelfverzekerder voelt. Niemand die het ziet, maar zelf weet je het. It’s your little secret.

Waar lette ik op bij het beoordelen van de selfie’s?

Uiteraard moest de foto door jezelf gemaakt zijn. Dit was niet altijd duidelijk te zien, omdat je een camera of telefoon mocht gebruiken op zelftimer stand. Bij sommige selfie’s was het wel duidelijk zichtbaar. Verder lette ik op de pose – hoe heb je je curves benadrukt, originaliteit, lingerie, make-up en hairstyling en op details zoals bijvoorbeeld wel of geen gelakte nagels. Het totaalplaatje moet kloppen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik trots ben op alle dames die hebben meegedaan.

And the winner is...

Na veel wikken en wegen bleven er 7 sexy selfie’s over, waarna ik uiteindelijk een top 3 overhield. Er kon er maar één de winnares zijn, dus moesten er nog twee afvallen. Ontzettend moeilijk, maar hier de uiteindelijke winnares:

Geen reactie's

Geef een reactie