Meet powervrouw Martine!

Meet powervrouw Martine!

Een paar jaar geleden had ik gereageerd op een oproep van Martine. Ze was op zoek naar fotografen voor haar stichting Facing EDS. Een stichting die zich inzet voor mensen met het Ehlers-Danlos Syndroom. Een zeldzame, erfelijke bindweefselaandoening, een aandoening die helaas Martine ook in zijn macht heeft. Door shootdagen te organiseren wil Martine Ehlers-Danlos een gezicht geven. Van de portretten gemaakt op zo’n shootdag, worden posters gemaakt die overal opgehangen kunnen worden. Ook al is het een andere vorm van fotografie, ik wilde me hier graag voor inzetten en sindsdien zijn Martine en ik elkaar blijven volgen.

Wie a zegt, moet ook B zeggen...

Martine fotografeert/de zelf ook en is erg geïnteresseerd in boudoir fotografie. Niet om het zelf te fotograferen, maar als model! En ja wie A zegt, moet ook B zeggen… !
Zo kwam Martine samen met haar vaste visagiste vanuit Gelderland naar de studio voor haar eerste boudoirshoot. Dat op zich is voor haar al een hele opgave. Normaal ligt ze praktisch de hele dag op bed, zitten is al zwaar.

Daarom petje af voor Martine! Ik vind het zo ontzettend dapper en stoer van haar.
Mijn studio is op de 2e verdieping en alleen met de trap bereikbaar, maar in de pianowinkel op de begane grond is een lift aanwezig die naar de 1ste verdieping gaat. Hier hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Scheelde toch weer 2 trappen.
Martine had zich erop ingesteld dat het voor haar een zware dag zou worden, maar vastbesloten te laten zien dat het één (een aandoening, wat voor aandoening dan ook, hebben en in een rolstoel zitten) het ander niet uitsluit. Ondanks alles blijft ze ook nog steeds vrouw, een mooie vrouw, een sensuele vrouw. Dat is wat Martine, wat wij willen laten zien!

De schone slaapster

Ik heb niet het uiterste gevraagd van Martine, maar ze heeft wel a l l e s gegeven. Ze heeft ontzettend haar best gedaan op alle poses. Het aanspannen van spieren is makkelijker gezegd dan gedaan, maar zoals Martine in haar blog beschrijft voelde ze zich voor het eerst mooi en comfortabel in haar eigen lijf. Een mooier compliment kun je me niet geven!!

Met dank aan bernadettehairbeauty, primadonna en bodywear superstore!

Lees hier de blog van Martine over haar boudoirshoot bij mij:

https://www.facebook.com/853102994799503/posts/3225638510879261/?extid=0&d=n

"When you see something
you admire in another woman,
tell her."

PDFt-Boudoir Martine-1-5
PDFt-Boudoir Martine-1
1 Reactie
  • Martine
    Geplaatst op 21:32h, 22 oktober Beantwoorden

    Wat mooi geschreven lieve Pascale! Dit was zo gaaf en zo de moeite waard, iedere vrouw moet dit doen (bij jou natuurlijk 😉)! ❤️

Geef een reactie