Couples Boudoirshoot: echte liefde of niet?

Couples Boudoirshoot: echte liefde of niet?

Als je me al langer volgt weet je dat ik vaker couples boudoirshoots doe. Belangrijk bij zo’n shoot is om de chemie, de liefde en de passie tussen twee geliefden vast te leggen. De bedoeling is dat het stel zo in elkaar opgaat, dat ze niet eens meer in de gaten hebben dat ik er ook nog ben. Af en toe krijgen ze een kleine aanwijzing van mij, maar verder ben ik zo veel mogelijk ‘onzichtbaar’.

De uitdaging

Laatst had ik een cute setje in de studio. Alhoewel setje, ze hadden elkaar pas voor het eerst ontmoet in mijn studio! Ik ga nooit een uitdaging uit de weg en als het even kan creëer ik ze zelf, uitdagingen. Deze keer was de uitdaging om met twee mensen die elkaar net hebben ontmoet een couplesshoot te doen. Een shoot waarbij de chemie van het scherm moet spatten, alsof ze dolverliefd zijn op elkaar. 

In het begin was het wat onwennig, niet alleen voor de modellen maar ook voor mij. Zouden ze het kunnen overbrengen? Zouden ze zich durven over te geven aan elkaar? Aan mij? Zou ik liefde vast kunnen leggen die er niet is? Oordeel zelf of het gelukt is!

6 Reactie's
 • Ilona
  Geplaatst op 16:37h, 23 maart Beantwoorden

  Het is zeker gelukt, goede chemie tussen hen!

 • PD Fotografie
  Geplaatst op 16:54h, 23 maart Beantwoorden

  Dank je Ilona! Was wel spannend of het zou lukken hoor, maar ging supergoed!

 • irisbakkerklein
  Geplaatst op 06:49h, 24 maart Beantwoorden

  Prachtig en zeker goed gelukt

 • Marie-jose Pennings
  Geplaatst op 13:38h, 24 maart Beantwoorden

  Ah wauw het is jou en deze koppel heel erg goed gelukt. Wat zijn het prachtige foto’s geworden en wat zijn de personen mooi om naar te kijken!

  Absoluut geslaagd

 • Pascale Dekker
  Geplaatst op 16:35h, 24 maart Beantwoorden

  Dank je Iris, fijn om te horen! 🙂

 • Pascale Dekker
  Geplaatst op 16:36h, 24 maart Beantwoorden

  Lief Marie-jose🥰 ben ook blij met het resultaat!

Geef een reactie