WORDT 2022 JOUW JAAR?

WORDT 2022 JOUW JAAR?

PDFt-blog 2022 (5)

Wat gaat de tijd toch snel! Het is al weer december en nog maar 14 dagen tot Kerst. December is volgens velen de gezelligste maand van het jaar. De maand van het cocoonen, lekker warm binnen zitten met z’n tweetjes, je gezin, vrienden en familie of heerlijk in je uppie, cadeautjes, feestoutfits en kerstpyama’s, TOP2000 lijstjes en goede voornemens. Maar ook als je niet tot die groep behoort kun je het wel met me eens zijn dat december de maand is waarin we terugkijken op alles wat we het afgelopen jaar meegemaakt hebben en bereikt hebben én vooruit kijken naar het jaar wat komen gaat.

I HEAR YOU

“When you’re here, I’m there for you.
And when you’re there, I’m here for you”

Misschien heb je het dit jaar toch weer niet aangedurft die boudoir shoot te boeken. Je wilde wel, maar…. Je wilde eerst (meer) afvallen of aankomen. Voelde je te onzeker om in je bijna blootje voor een wildvreemde te staan. Je zat niet lekker in je vel. Vond jezelf te oud. Voelde je geen model. Je was niet 7 dagen in de week, week in week uit in de sportschool te vinden. Je was single, dus voor wie zou je het doen. Je lingerie was niet sexy genoeg. Je vond het te duur. Kortom, je vond het jezelf niet waard. I HEAR YOU! Genoeg redenen om het niet te doen, maar je hebt maar één reden nodig om het WEL te doen en die reden dat ben JIJ!

PUT YOURSELF FIRST

“Love yourself first and everything else falls into line”

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om jezelf op waarde te schatten. Zet jezelf op de eerste plaats. Het is niet voor niets dat je in het vliegtuig van de steward of stewardess te horen krijgt dat je in het geval van een noodsituatie het zuurstofmasker éérst bij jezelf moet opzetten voordat je een ander kunt helpen. Je kunt ook pas een goede ouder zijn als je éérst goed voor jezelf zorgt. Het lijken clichés, maar het zijn woorden om naar te leven. Nu lijkt het alsof ik zeg dat het doen van een boudoir shoot thuishoort in het rijtje van eerste levensbehoeften. Dat is misschien wat overdreven, maar…. Dat het een levensveranderende impact kan hebben, daar ben ik van overtuigd!

2022 WORDT JOUW JAAR!

Nu je dit allemaal weet, weet je dat er geen excuusjes meer zijn om die boudoir shoot uit te stellen. 2022 Wordt jouw jaar! Zet het bovenaan je prioriteitenlijst, zet jezelf bovenaan op je prioriteitenlijst. Begin het jaar goed met een boudoir shoot of leef er naartoe en doe het later in het jaar, maar stel het niet meer uit!

2 Reactie's
  • Alice Jansen
    Geplaatst op 21:02h, 11 december Beantwoorden

    Ik hoop dat de geplande foto shoot van 2022 waar ik al zo lang naar uit kijk mijn hoogte punt gaat worden in positieve zin.

  • Renata De Wit
    Geplaatst op 21:39h, 11 december Beantwoorden

    Zó waar 💕

Geef een reactie