Ben jij al klaar om betoverd te worden?

Ben jij al klaar om betoverd te worden?

Ik krijg de meest mooie, openhartige, ontroerende reacties van mijn babes op hun boudoirshoot en hun foto’s. Voor mij waardering voor mijn werk, maar voor jou, vrouw die nog twijfelt, vrouw die nog over die drempel geholpen moet worden misschien net dat laatste zetje om ook betoverd te worden.

Ik weet alles van jouw onzekerheid. Ik weet alles van jouw angst om jezelf van je verleidelijke, vrouwelijke kant te laten zien. Het mag niet. Er rust nog steeds een taboe op. Je wordt al snel ordinair gevonden, of je bent vast ‘makkelijk’. Wat zullen je ouders, vriendinnen, collega’s wel niet denken. Ik kan het niet. Ik zie er niet sexy uit. Ik heb geen mooie lingerie. Girl, wake up! Het is 2022, we zijn weer een jaar verder en er is geen betere tijd dan NU. Juist door het laten maken van die intieme foto’s , van jou in je meest pure en eerlijke vorm, sensueel, sterk en powerful, overwin je die onzekerheid die jou nu tegenhoudt. Bijna iedere vrouw die je voor gegaan is kan het beamen. Daarom laat ik één van die powervrouwen aan het woord.

Hier het verhaal van Réna:

“Al langere tijd bewonder ik de prachtige foto’s die Pascale maakt. Nooit gedacht dat ik zelf zo buiten mijn comfortzone zou gaan. Maar door het winnen van een actie van Christine le Duc samen met Pascale, de stoute schoenen aangetrokken en mijn onzekerheid meegesleept naar Rotterdam, waar ik hartelijk en warm door Pascale werd ontvangen. Genoten van deze gezellige middag en ontroerd om de beelden te zien waarop ik een vrouw zie die helemaal niet onzeker hoeft te zijn maar juist trots. Bedankt Pascale, je bent een geweldige fotograaf en je hebt me zo ontzettend op mijn gemak gesteld dat het allemaal vanzelf ging. Ik kom zeker weer een keer bij je terug.”

En hier stopt het niet. Een dag later ontving ik weer een berichtje van Réna om te vertellen dat ze maar niet kan stoppen met glimlachen als ze naar haar foto’s kijkt en dat de foto’s ook een boost voor haar liefdesleven zijn. Nadat haar man ze gezien had, kon hij niet meer van haar afblijven! En vlak voor Kerst ontving ik nogmaals een geweldige boodschap. Deze keer mooie woorden van haar therapeut. Hij zei dat dit, het doen van een boudoirshoot, de beste therapie is die een vrouw kan hebben.

Ik weet door mijn jarenlange ervaring dat het zo werkt. Dat het zo’n invloed op je leven kan hebben. Ben jij al klaar om je kracht terug te pakken? Ben jij al klaar om betoverd te worden?

“Those who don't believe in magic will never find it.”

Geen reactie's

Geef een reactie