PD BOUDOIR FOTOGRAFIE BESTAAT 5 JAAR EN JIJ VIERT MEE!

PD BOUDOIR FOTOGRAFIE BESTAAT 5 JAAR EN JIJ VIERT MEE!

Je hebt vast wel gemerkt dat het dagelijks leven in rap tempo duurder en duurder wordt. Het is iedere keer weer schrikken als je bij de kassa staat. Niet iets om vrolijk van te worden. Ik heb besloten om er niet aan mee te doen en om juist het tegenovergestelde te doen! Mijn boudoirsessie’s worden niet duurder maar goedkoper. Ik hoor je denken, hoe dan!!

LUSTrum

Zoals je misschien weet bestaat PD Boudoir Fotografie dit jaar 5 jaar. Een LUSTrum! Op 8 september om precies te zijn. 8 September 2017 ging mijn website voor het eerst de lucht in en vanaf dat moment kon je je boudoirsessie bij me boeken. Ontzettend veel vrouwen hebben dit in de afgelopen 5 jaar dan ook gedaan en daar ben ik ze onwijs dankbaar voor en heel blij mee. Als dank nodig ik alle vrouwen uit die in de afgelopen 5 jaar hun boudoirsessie bij mij hebben gedaan om nogmaals een boudoirsessie te boeken, de LUSTrum! Hoe leuk is het om het verschil in jezelf te zien! De groei te zien die je hebt doorgemaakt de laatste paar jaar. De actie loopt de hele maand september , maar je kunt nu alvast je plekje reserveren. De sessie dient plaats te vinden voor 31 december 2022.

Wat houdt de LUSTrum in?

– boudoirsessie 5 poses naar keus inclusief een verrassingsbonus

– visagie en hairstyling

– begeleiding in poses

– professionele retouching en editing van de foto’s

– reveal van de foto’s in online private gallery

– 5 digitale bestanden

Heel de maand september 50% discount. Je betaalt geen €550,-, maar slechts €275,-

De Billie

Natuurlijk denk ik ook aan al die vrouwen die nog niet bij me zijn geweest, maar die wel heel graag willen. Speciaal voor die vrouwen heb ik boudoirsessie de BILLIE bedacht (uiteraard mag je deze sessie ook boeken als je al eerder bij me bent geweest). Een boudoirsessie zonder visagie en hairstyling maar wel met begeleiding in poses, met professionele retouching en editing van de foto’s en inclusief 3 digitale bestanden. Direct te boeken voor maar €199,-. Ik weet dat je nu niet meer kunt wachten met het boeken van je sessie! De tijd is aangebroken om jezelf (weer) op de eerste plaats te zetten. Tijd voor een beetje meer zelfliefde. Tijd om te zien hoe mooi je werkelijk bent. Tijd om je zelfvertrouwen te laten groeien. Het is tijd voor JOU!

Pre-order hier boudoirsessie de LUSTrum of boek boudoirsessie BILLIE info@pdfotografie.nl

"FALL IN LOVE WITH YOURSELF"

2 Reactie's
 • Renata de Wit
  Geplaatst op 21:51h, 12 juli Beantwoorden

  Heyyy, natuurlijk wil ik weer een fotoserie met je maken, nu ik lekker ben afgevallen!
  Liefst een beetje tegenaan of in december graag…
  Liefs, Renata

 • Pascale
  Geplaatst op 22:22h, 12 juli Beantwoorden

  Gezellig! Wéér in een andere studio, weer een andere sfeer. Wat knap dat je zo veel afgevallen bent! Trots op je! 🙂
  Liefs, Pascale

Geef een reactie