Glamoir: De glamour shoot waar jij altijd naar op zoek was

Glamoir: De glamour shoot waar jij altijd naar op zoek was

Hoe kan ik je het best helpen? Dat is de vraag waar ik de afgelopen tijd het antwoord op heb geprobeerd te vinden. En ik denk dat het me gelukt is. Vanaf nu is mijn assortiment uitgebreid en kun je bij mij naast alle boudoirshoots terecht voor je GLAMOIR shoot en voor PROJECT EROTICA. Eerst ga ik je alles vertellen over GLAMOIR.

Wat is een GLAMOIR shoot?

Voor GLAMOIR ben je gekleed in je mooiste outfit. Dat kan van alles zijn, zolang jij je er maar mooi en goed in voelt. Het kan een prachtige avondjurk zijn, een classy jumpsuit zijn of een mooi pak. Het kan zelfs je trouwjurk zijn. Waar jouw hart sneller van gaat kloppen! Je hoeft voor deze shoot niet uit je comfortzone, dus je hoeft niet over een drempel heen. Wel zo makkelijk. En je kunt het resultaat gewoon laten zien aan je (schoon)moeder of aan je collega’s op je werk 😉 Je haar en make-up wordt professioneel gedaan door één van mijn visagistes. Je mag het ook zelf doen als je vindt dat je er goed in bent. Maar je een keertje helemaal in de watten laten leggen is wel een mooie ervaring, een GLAMvaring! Van tevoren wil ik graag van jou weten wat je aan gaat trekken tijdens je GLAMOIR shoot zodat ik de styling hierop kan aanpassen. De styling is een belangrijk onderdeel van je shoot. We gaan voor een sfeertje, de look en feel moet kloppen.

GLAM-OIR OF GLAM-OUR?

Natuurlijk is het glamour, maar ik vind het leuk om mijn eigen woorden of namen te verzinnen 😉 en omdat mijn glamourshoots anders zullen zijn dan alle andere glamourshoots, meer edgy en met een vleugje boud-OIR heb ik de naam GLAMOIR bedacht.

Waarom jij een GLAMOIR shoot wil doen

Een GLAMOIR shoot is echt iets voor jou als je graag prachtige foto’s van jezelf wil hebben die net even anders zijn dan anders. Heb je een outfit met een speciale betekenis? GLAMOIR! Heb je iets te vieren? GLAMOIR! Ben je zwanger? GLAMOIR! Ben je toe aan een verwendag voor jezelf? GLAMOIR! Nu is de tijd om je hart te volgen en voor jezelf te kiezen. Ik ben er voor je. Samen gaan we voor het mooiste resultaat!

De glamoir shoot van marouschka

Marouschka was de eerste om een GLAMOIR shoot te ervaren. Lees was zij te zeggen heeft over haar shoot:

Afgelopen 23 september een glamoir shoot gehad bij Pascale. Wat heb ik genoten!

Een glamoir shoot is heel anders dan een boudoir shoot. Ik had mijn mooiste vintage jurken uitgekozen, waar ik mij heel vrouwelijk in voel. Voorafgaand aan de shoot heb ik Pascale laten weten, wat ik allemaal mee zou nemen. Pascale is lief, enthousiast en creatief. Pascale heeft een hele fijne prettige manier van communiceren.

De dag van de shoot was zo onwijs leuk! Wij hebben eerst gezellig zitten kletsen, wat ideeën doorgesproken en alle kleding bekeken. Tijdens de shoot heeft Pascale oog voor detail en laat ze je vrouwelijke sensuele kant erg uitblinken. Ze heeft mij goede poseertips gegeven, zodat alles mooi uitkwam. Tijdens de shoot voelde ik mij ontzettend op mijn gemak, er was ruimte voor humor en creativiteit. Zo zijn we samen tot prachtige resultaten gekomen.

Toen ik de eerste beelden ontving, was ik stil! Maar zo blij en zo trots. Want wauw: wat zijn de foto’s prachtig geworden! Vrouwelijk, sensueel, glamour en krachtig!

Ik heb om deze reden mijn nummer 1 favoriete foto laten afdrukken en in een prachtige antieke bijpassende lijst gedaan! Deze foto was ik per direct intens verliefd op! Mijn Engelse zijde baljurk is wel mijn meest favoriete jurk in mijn kledingkast. Het was DE jurk, die mij in mijn kracht zet en mij vrouwelijk laat voelen.

De Engelse baljurk, met de antieke stoel van Pascale, de doeken van Pascale, alles past en voegt bij elkaar!

Ik raad iedere dame aan een glamoir shoot te doen. Het is zo anders dan een boudior shoot, gezien je niet in lingerie staat. Maar in je mooiste jurk of outfit. Hoe mooi is het, om te stralen in je mooiste jurk of outfit. Je kledingstuk heb je zo aan, waardoor het sensueel oogt. Je laat wat huid zien, maar niet te veel. Maar toch is het sensueel. Pascale heeft daarbij oog voor alle details en laat jou stralen op de foto! Pascale begeleidt je gedurende de shoot, en zet jou in je kracht.

Na afloop van de shoot ben je verbluft van de resultaten.

Lieve Pascale, je bent een lief en mooi mens. Ik vond het een eer om voor je lens te staan.”

Als je zo’n mooie review terugkrijgt dan moet GLAMOIR haast wel een succes worden. Dankjewel lieve Marouschka. Hieronder alle foto’s van haar shoot.

Voor de shoot van Marouschka hebben we er voor gekozen om ook een deel in lingerie te doen, omdat ze haar prachtige vintage lingerie had meegebracht. Te mooi om niet te laten zien. Maar wil jij geen lingerie dragen tijdens je shoot, is dat helemaal prima.

Ik kan me voorstellen dat je nu staat te trappelen voor je eigen GLAMOIR shoot. Mooi om jezelf cadeau te doen of om cadeau te krijgen zo naar het einde van het jaar toe. Gun het jezelf of een ander.

xoxo Pascale

 

 

 

 

Glamoir (16)
Glamoir (18)
Glamoir (14)
Glamoir (4)
Glamoir (5)
Glamoir (3)
Glamoir (8)
Glamoir (6)
Glamoir (28)
Glamoir (26)
Glamoir (25)
Glamoir (23)
Glamoir (24)
1 Reactie
  • Arnold Eelzak
    Geplaatst op 15:22h, 08 oktober Beantwoorden

    Geweldig om te zien hoe close boudoir en Glamoir aan zitten. En natuurlijk is het model ook zeer mooi om beide optie mee te doen

Geef een reactie