GLAMOIR met Sabrina

GLAMOIR met Sabrina

PDFt-GLAMOIR Sabrina-5-3-min

Wat een leuke GLAMOIR shoot met Sabrina. Sabrina is zelf ook fotograaf, dat maakte het extra leuk. Soms is het fijn om met een collega te kunnen sparren over de verschillende aspecten van ons vak. Fotograaf zijn kan best een eenzaam vak zijn. Nu heb ik daar totaal geen moeite mee, maar brainstormen met een vakgenoot is op zijn tijd niet verkeerd. Sabrina kwam uiteraard niet alleen om te kletsen, ze kwam voor GLAMOIR.

Say Yes to the Dress

Nadat ze heel impulsief een afspraak had gemaakt wilde ze eigenlijk terugkrabbelen. Toch heeft ze doorgezet en dit is nu haar preview. Ze ziet de foto’s nu voor het eerst! Ze had drie mooie jurken meegenomen, waaronder een mooie blauwe galajurk. Geen lingerie deze keer, maar wel een witte jurk met een corset-achtig lijfje. Lingerie is ook helemaal niet nodig voor je GLAMOIR shoot als je dat niet wilt. Wil je het wel, dan graag! Ik heb altijd een zwak voor lingerie gehad. Mijn allereerste vakantiebaantje, ik was 17 jaar, was bij de Hunkemöller. Daarna kwam ik als administratief medewerkster te werken op kantoor van de Rotterdamse lingerieketen De Kroon (die inmiddels niet meer bestaat). Ik moest daar onder andere de personeelsbezetting van de filialen regelen en als we ergens personeel te kort kwamen, sprong ik graag bij in de winkel. Vervolgens kwam ik in Numansdorp terecht bij een kledingzaak, mijn achtergrond is de modevakschool, waar ik de lingerie afdeling op orde moest brengen. Zo is mijn liefde voor bh-tjes en slipjes ontstaan en die is niet meer weggegaan.

Een Verrassende Wending...

Nog een leuk detail; tijdens het gesprek met Sabrina wees ze me op een meet-up met een leverancier van albums en prints waar ze naartoe zou gaan. Het was een leverancier waar ik in mijn beginperiode als boudoirfotograaf altijd mijn spullen bestelde. Waarom ik verder ben gaan hoppen weet ik eigenlijk niet. Het is namelijk de enige leverancier waar ik altijd tevreden over ben geweest. Een goed moment om mijn gezicht even te laten zien en alle prachtige albums en prints met eigen ogen te bewonderen. Er was één item die er voor mij uitsprong, ik was op slag verliefd! Ik heb het meteen besteld en zodra ik het binnen heb zal ik het je laten zien.

Preview

Maar nu eerst de beelden van de geslaagde GLAMOIR shoot van Sabrina. Ik ben weer voor een sfeertje gegaan met mijn antieke stoel, voile doeken en een antieke koffer. Een erfstuk uit de erfenis van mijn oma. Sabrina, ik ben benieuwd wat je van het resultaat vindt!

PDFt-GLAMOIR Sabrina-4-3-min
PDFt-GLAMOIR Sabrina-9-3-min
PDFt-GLAMOIR Sabrina-10-3-min
PDFt-GLAMOIR Sabrina-1-3-min
PDFt-GLAMOIR Sabrina-8-3-min
3 Reactie's
 • Jose Blom
  Geplaatst op 13:19h, 12 oktober Beantwoorden

  Mooie serie , gevoel van luxe , mooie jurken , fijn model ,.krijg een gevoel van.ruisende stoffen …mooi licht !
  Super !

 • Pascale Dekker
  Geplaatst op 16:21h, 12 oktober Beantwoorden

  Dankjewel Jose! Wat heb je dat mooi omschreven en fijn dat de beelden zo’n gevoel oproepen 🙂

 • Petra
  Geplaatst op 16:30h, 20 oktober Beantwoorden

  Waauuwww, de witte jurk is prachtig 🤩😍

Geef een reactie