GLAMOIR met Romy

GLAMOIR met Romy

PDFt-GLAMOIR (3)

Mijn computer zat weer eens veel te vol. Ik heb een computer met veel opslagruimte maar toch loop ik steeds tegen hetzelfde probleem aan. Te weinig ruimte. Ik bewaar alles op een externe harde schijf en op nog één en nog één en nog één en na 3 jaar verwijder ik shoots van cliënten. Dat scheelt een hoop, maar ook een externe harde schijf raakt op een gegeven moment vol. Dus het was tijd voor een nieuwe harde schijf. Dat ruimt lekker op en een computer met voldoende ruimte werkt een stuk prettiger.

GLAMOIR 2020

Dat opruimen is niet alleen fijn om ruimte te maken voor nieuw werk, het is ook leuk om een beetje door ‘oud’ werk te neuzen. Zo kwam ik uit op de shoot met Romy uit 2020. En wat zie ik? De voorloper van mijn GLAMOIR shoots! De GLAMOIR shoots van nu geef ik een andere look en feel, maar dit vind ik toch ook wel iets hebben. Wat vind jij? Zou jij zo’n toffe black and white GLAMOIR shoot willen doen?

PDFt-GLAMOIR (2)
PDFt-GLAMOIR2020 (2)
PDFt-GLAMOIR (4)
PDFt-GLAMOIR (6)
PDFt-GLAMOIR (9)
Geen reactie's

Geef een reactie