Before & After: Nathalie

Before & After: Nathalie

PDFt-Before aftert (11)

Dit is de eerste Before & After en Nathalie bijt het spits af. Nathalie is een gescheiden vrouw van 45 jaar en moeder van een zoon en een dochter. Naast haar werk als administratief medewerker bij een bouwbedrijf is ze heel sportief, ze rijdt paard en doet aan boksen en fitness. Ze is een echte Rotterdamse, een powervrouw met de “niet lullen maar poetsen” mentaliteit.

Zoals altijd voordat ik met de shoot begin, gaan we eerst gezellig zitten om kennis te maken met elkaar onder het genot van een drankje en wat lekkers. Nathalie en ik raakten niet uitgepraat en ze maakte grote indruk op me. Ik vroeg haar waarom ze deze boudoirshoot had geboekt.

Verjaardagscadeau

Nathalie: “Ik heb deze boudoirshoot geboekt om te vieren dat ik weer mezelf kan zijn. En ik trots ben op hoe ik de afgelopen moeilijke jaren ben doorgekomen. Lange tijd regeerde angst mijn leven, maar dat nooit meer. Ik mag er zijn en dat mag gezien worden. Voor mijn 45ste verjaardag was dit een bucket list dingetje. Heel blij dat ik dit gedurfd heb en wat een resultaat!”

Verder wil ik graag weten met welk lichaamsdeel je het meest tevreden bent en daarnaast ook met welk lichaamsdeel je het minst tevreden bent. Hier houd ik tijdens het shooten rekening mee.

Nathalie: “Mijn favoriete lichaamsdeel is mijn kont, ik krijg daar ook vaak complimenten over. Mijn neus is mijn minst favoriete lichaamsdeel, omdat ik hier als kind veel om gepest ben. Dit heeft toch veel met mijn zelfbeeld gedaan en het is iets wat me altijd bijblijft.”

Tijdens ons gesprek vertelde ze me meer over haar leven en over haar moeilijke echtscheiding. De details laten we even in het midden…

Vrijheid

Nathalie: “Na mijn opleiding ben ik al vrij jong gaan samenwonen met de vader van mijn kinderen. Na deze lange relatie heb ik 7 jaar geleden besloten om te gaan scheiden. Op zijn zachtst gezegd was dat geen rustige scheiding. Nu woon ik alleen met mijn kinderen en dit bevalt mij prima. Ik ben heel zelfstandig en gehecht aan mijn vrijheid om alles weer zelf te kunnen bepalen. Ik doe wat ik wil en daar hoort deze shoot ook bij. Af en toe date ik wel, maar de serieuze, lieve en juiste match heb ik nog niet gevonden.”

Nathalie is ook de eerste die mijn nieuwe werkwijze wilde uitproberen. Ik maak een selectie van 30 beste foto’s en bewerk deze. Vervolgens laat ik ze printen bij mijn leverancier zodat het resultaat op je reveal, wanneer je je foto’s voor het eerst ziet, tastbaar is. Je hebt echt iets in handen. Het geduld van Nathalie is op de proef gesteld, want de prints komen uit Italië en dat duurde langer dan verwacht. Maar de reveal was zeer geslaagd en Nathalie ging met prachtige prints naar huis. En Nathalie, wie weet kom je binnenkort wel de ware tegen! Ik hoop het van harte en wens je alle geluk toe!

PDFt-Before after (2)
PDFt-Before after (6)
PDFt-Before after (3)
Geen reactie's

Geef een reactie