Een fotoshoot als je zwanger bent? Kies voor een zwangerschapsboudoirshoot!

Een fotoshoot als je zwanger bent? Kies voor een zwangerschapsboudoirshoot!

PDFt-Maternity M (19)

Tot mijn verbazing hoorde ik laatst van mijn nagelstyliste dat ze niet wist dat ik ook zwangere dames fotografeerde. Ik bekeek mijn Instagram feed en ik begreep haar eigenlijk wel. Het was niet direct zichtbaar. Voor mij is het heel logisch dat zwangere dames bij mij terecht kunnen, maar blijkbaar is het niet voor iedereen even logisch.

 

Waarom zie je niet veel zwangere dames op mijn social media kanalen?

Negen van de tien zwangere dames die bij mij komen voor hun zwangerschapsboudoirshoot, kiezen voor een volledig naakte shoot. Dit is het meest puur en zo komt je baby bump het best tot zijn recht. Deze foto’s worden liever privé gehouden en uiteraard respecteer ik deze beslissing en respecteer ik hun en jouw privacy. Daarom zie je niet heel veel zwangere dames voorbij komen. Maar toen lieve Marouschka, waar ik vorig jaar een geweldige GLAMOIR shoot mee heb gedaan, mij vertelde dat ze zwanger is wist ik meteen dat ik haar zwangere buik wilde vastleggen. Ik heb een zwak voor zwangere dames. Het blijft zo’n mooi wonder dat wij vrouwen nieuw leven kunnen creëren in ons lichaam. En die glow! Love it!

Wanneer is de beste tijd voor een zwangerschapsboudoirshoot?

Ik adviseer zwangere vrouwen om een shoot te doen wanneer ze 30-34 weken zwanger zijn. Dan is je buik mooi rond en voel je je nog lekker genoeg om erop uit te trekken. Wacht je langer kan het zijn dat je sneller vermoeid bent en kun je mogelijk vocht gaan vasthouden. Eerder kan altijd, maar je buik is dan nog niet op zijn rondst. Marouschka was 22 weken zwanger toen we haar shoot deden en ik moet zeggen dat ik haar buik erg mooi vind.

Lees hier hoe Marouschka haar shoot heeft ervaren:

Als ik naar die foto's kijk, voel ik mij mooi en vrouwelijk, met een vleugje sexy!

Afgelopen 8 februari heb ik een zwangerschapshoot gehad bij Pascale, mijn 2e shoot met Pascale. Wat een gezellige middag heb ik gehad! Pascale en ik wilden graag een ander soort zwangerschapshoot neerzetten dan doorsnee. Vooraf hebben wij wat ideeën besproken en opgezocht. Ander soort poses en kleding.

Zo had ik voor de shoot 2 bikervestjes, 2 paar boots en 2 cowboyhoeden meegenomen. Al niet geheel doorsnee. Op de middag van de shoot hebben wij nog wat poses doorgenomen en zijn wij aan de slag gegaan.

Tijdens ieder outfit past Pascale de achter- en ondergrond aan met mooie doeken, die passen of juist afsteken bij de outfit of de puurheid. Pascale heeft oog voor detail. Tijdens de shoot heeft ze mij poseertips gegeven, hoe mijn buik het beste zou uitkomen op foto’s. Ondanks dat de eerste 2 outfits niet geheel vrouwelijk zijn, maar stoer, zijn de foto’s echt ronduit prachtig geworden! Echt in een woord WAUW! Het contrast van het stoere, bij de prachtige doeken van Pascale, en hoe zij mij weet te positioneren, maken de beelden vrouwelijk, zacht, maar ook stoer. 

Tijdens de shoot hebben wij meerdere stylen gedaan, en in iedere style weet Pascale je te verbluffen met de resultaten! Vooral bij de laatste setting met de parels om mijn hals en borsten. Zwangerschap met een vleugje glamour! Een zwangerschapshoot hoeft niet altijd dromerig en zoetsappig te zijn, want als iets onwijs vrouwelijk is, is het een zwangere buik! Pascale wist dit met haar parels meer naar voren te halen! Toen ik de resultaten daarvan zag, was ik echt verbluft!

Als ik naar die foto’s kijk, voel ik mij mooi en vrouwelijk, met een vleugje sexy! Mijn man vond de foto’s echt heel mooi en sexy haha! 

Ik raad iedere zwangere vrouw aan, om te shooten met Pascale! Pascale is lief, creatief en stelt je onwijs op je gemak! En ja de resultaten… ik heb er geen woorden voor, maar echt prachtig! Anders dan anders, maar zo onwijs vrouwelijk en in je kracht! Pascale weet je zelfs vrouwelijk en sensueel neer te zetten, met een stoer outfit! Maar kies je voor de naakte puurheid, weet ze je schoonheid, vrouwelijkheid en puurheid naar voren te brengen op een creatieve manier.

Dus zwangere dames, ga voor je zwangerschapshoot naar Pascale!  Maar ook voor je andere shoots! 🙂

PS een van die foto’s ga ik ook inlijsten en komt aan de muur te hangen!

Dikke knuffel Marous

Ik ben iedere keer weer ontzettend blij met de positieve reacties van de vrouwen die portreteer. Ik word er stil van, en ben blij en dankbaar dat ik dit werk mag doen. Met liefde leg ik ook jouw zwangerschap vast in een zwangerschapsboudoirshoot <3

Geen reactie's

Geef een reactie